Haberler

Yaşlılara Evde Bakım Hizmeti Projesi

Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının “Korunmaya muhtaç yaşlılara evde bakım hizmeti verilmesi” projesinin hayata geçirildiğini açıkladı.

Hisarcık Kaymakamı Fethi Savran, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfının "Korunmaya muhtaç yaşlılara evde bakım hizmeti verilmesi" projesinin hayata geçirildiğini açıkladı.

Proje kapsamında ilçe merkezi ile köylerinde 36 hanedeki yaşlı ve kimsesiz vatandaşa vakıf personelince hane temizliklerinin yapılıp, çamaşırlarının yıkanacağını belirten Kaymakam Fethi Savran, "Sosyal ve ekonomik yönden yoksulluk içinde bulunan yardıma ve bakıma muhtaç, kimsesi olmayan, ancak huzurevi hizmeti istemeyen yaşlıların, kendi bulundukları sosyal çevreden ayrılmadan, evde bakım hizmetine ihtiyaçları olduğu aşikardır. Evde bakım hizmetini yerine getiremeyen ve sağlık sorunlarıyla birlikte maddi yoksunluk içinde olan bu aileleri kötü yaşam koşullarından kurtararak daha sıhhi ortamlar sağlayabilmek amacıyla uygulamaya koyduğumuz "Korunmaya muhtaç yaşlılara evde bakım hizmeti verilmesi" Projesi ile birlikte ayrıca ilçemizde 6 kişiye istihdam sağlamış olduk. Bir yıl sürecek proje bitiminde inşallah süreyi uzatacağız. Proje İlçemize hayırlı uğurlu olsun" diye konuştu.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Fethi SAVRAN Hisarcık Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title