Haberler

Yaşlılar Haftasında Yaşlılara Özel Eğlence

Yaşlılar Haftasında yaşlılara özel eğlence Yaşlılar güzel havanın tadını çıkarıp doyasıya eğlendi Kuşaklar Lüleburgaz'da buluştuKIRKLARELİ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Kuşaklar Buluşması" etkinliği düzenledi.

Yaşlılar Haftasında yaşlılara özel eğlence

Yaşlılar güzel havanın tadını çıkarıp doyasıya eğlendi

Kuşaklar Lüleburgaz'da buluştu

KIRKLARELİ - Kırklareli'nin Lüleburgaz ilçesinde belediye tarafından Yaşlılar Haftası nedeniyle "Kuşaklar Buluşması" etkinliği düzenledi.

Zübeyde Hanım Parkı'nda gerçekleşen Kuşaklar Buluşması' etkinliğine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi Müdürü Aynur Kaya, belediye başkan yardımcıları, Lüleburgaz Ramazan Yaman Huzurevi sakinleri, STK temsilcileri katıldı.

Huzurevi sakinlerinin Zübeyde Hanım Parkı'na iştirakiyle başlayan program Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği'nin konseri ile devam etti.

Huzurevi sakinleri konserde şarkılara eşlik edip ritim tuttu. Bazı huzurevi sakinleri şarkılarda yerinden kalkıp oyun oynadı.

Konser devam ederken huzurevi sakinleri bisikletle Lüleburgaz turu gerçekleştirdi.

Bisiklet turunda 40 yılı aşkın evli oldukları çiftin geziden çok keyif aldığı görüldü.

Yeni Kuşak Köy Enstitülüler Derneği'nin konserinden sonra GENKAD Dans Gösterisi izleyiciler tarafından tam not aldı.

Yaşlılar Haftası' nı kutlayan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, "Bu günkü etkinliğimizin adı da 'Nesillerin Buluşması'ydı. Ben bunu görüyorum ki hakikaten genç yaşlı demeden biz ulusça bir arada çocukluğumuzdan yaşlılığımıza kadar geçen süreci çok iyi değerlendirmek zorundayız. Bu kentte birlikte yaşıyoruz. çocuğumuzla, gencimizle orta yaşlısı hep birlikte. Hayatı iyi değerlendirmeliyiz. Yaşılar Haftası'nın bütün hayatını bizlere vakfetmiş olanlara, bundan sonra yaşlanacak olanlara güzel ve sağlık bir ömür geçirecek olanlara mutluluklar sağlıklar getirmesi dileğiyle hepinize saygılar sunuyorum" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından Başkan Halebak konuklara hediye takdim etti.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Ramazan Yaman Emin Halebak Kırklareli Lüleburgaz Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title