Haberler

Yaşlılar Haftası Etkinlikleri

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bafra 75. Yıl ve Ladik Kemal Kaplan Huzurevlerinde Yaşlılar Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Samsun İl Müdürlüğü'ne bağlı Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bafra 75. Yıl ve Ladik Kemal Kaplan Huzurevlerinde Yaşlılar Haftası etkinlikleri düzenlendi.

Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında ilk olarak Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'nde program düzenlendi. Programa katılan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Murat Yıldırım, "Yaşlılık dönemi itibar gerektirmektedir bu aynı zamanda bir minnet borcudur. Yaşlı bireylerin toplumla bütünleşmesi, daha aktif olması ve yaşama bağlı kılınmaları gerekir. Biz bugün rahat ediyorsak eğer, bu zamanında sizlerin çektikleri cefalardandır. Sizin çektiğiniz zahmetler nedeniyle biz bugün hayatımızı güzel bir şekilde yaşıyor, geleceğe umutla ve güvenle bakıyoruz. Siz, çektiğiniz zahmetin mükafatını bu dünyada alamadınız, bunlar sizin mükafatınız olamaz. Siz asıl mükafatı Cennet'te alacaksınız. Allah hepinizden razı olsun. Allah sizi başımızdan eksik etmesin" dedi.

Programlarda açılış konuşmalarının ardından protokol üyeleri yaşlılarla birlikte pasta kesti. Pasta kesiminin ardından Türk Sanat Müziği Korosu ve müzik gruplarıyla doyasıya eğlenen yaşlılar, Gönül Elçilerinin oluşturduğu Türk Tasavvuf Müziği Korosu ile duygulu anlar yaşadı.

Samsun Huzurevi Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi, Bafra 75. Yıl ve Ladik Kemal Kaplan Huzurevlerinde gerçekleştirilen programlara, Ladik İlçe Kaymakamı Furkan Sancaktutar, Bafra İlçe Kaymakamı Ali Katırcı, Bafra Belediye Başkanı Zihni Şahin, ilçelerde bulunan daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, gönül elçileri ve huzurevi sakinleri katıldı. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Kemal Kaplan Samsun Ladik Bafra Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title