Haberler

Yaşlılar Haftası

Konya Barosu Ilgın Temsilciliği avukatları, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki en yaşlı avukatla bir araya gelerek pasta kesti.

Konya Barosu Ilgın Temsilciliği avukatları, Yaşlılar Haftası dolayısıyla ilçedeki en yaşlı avukatla bir araya gelerek pasta kesti.

Konya Barosu Ilgın Temsilcisi Ramazan Yetkin Özalp, Ilgın Adliyesi Avukatlar Odası'nda yapılan etkinlikte, nasıl çocuklara değer verip, sevgi gösteriliyorsa gençlerin de büyüklerine karşı  aynı saygı ve sevgiyi göstermek zorunda olduğunu söyledi.

Avukatlık mesleğinin ihtilaf mesleği olduğunu belirten Özalp, şunları kaydetti:

"Meslektaşlarımız, davalar sebebiyle karşı karşıya gelmekte, müvekkillerinin haklarını korumak için meslektaşları ile mesleki bir mücadele içerisine girmektedirler. Bu mücadeleler bazen kırıcı olmaktadır. Mesleğimizin birlikteliğini devam ettirebilmek için tecrübeli meslektaşlarımız, gençlerimize örnek bir davranış içerisinde olmalılar ve onların her sorununun çözümüne yardımcı olmalıdırlar. Genç meslektaşlarımız da büyüklerine karşı sevgi ve saygıda kusur etmemelidir. Mesleki birliğimizi ve mesleki saygınlığımızı ancak böyle sürdürebiliriz."

Konuşmaların ardından ilçenin en kıdemli avukatı Atila İspir için günün anısına pasta kesildi.

Kaynak: AA / Yerel

Özalp Ilgın Konya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title