Haberler

Yaşlılar Haftası

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Kırıkkale Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Yaşlılar Haftası etkinlikleri kapsamında Günışığı Yaşlı Hizmet Merkezi'ne ziyarette bulundu.

Yaşlılarla sohbet eden Saygılı, ziyarette basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşlıların her zaman yanında olduklarını söyledi. "Geçmişine sahip çıkmayan milletler yok olmaya mahkumdur" anlayışıyla insanlara sahip çıktıklarını belirten Saygılı, "Allah bütün yaşlılarımıza hayırlı ömürler nasip etsin" dedi.

Saygılı, şunları kaydetti:

"Belediye olarak kentte bulunan emeklilerimiz, yani sizler için çeşitli projelerimiz var. Öncelikle Hüseyin Kahya Parkı, halk dilinde Emekliler Parkımızın içerisine, nostaljik görünümlü konak tipinde bir alan yapacağız. Orası sizin. Tıpkı burası gibi dinlenme alanınız olacak. İnşallah çalışmalarımızın 2 ay içerisinde yapılması konusunda görüşmelerimizi tamamladık. Celal Bayar Parkı'nın bulunduğu bölgeye hobi bahçeleri yapacağız. Emeklilerimiz buradan belediye servisimizle oraya gidecekler, orada günün stresini atacaklar ve ellerinde bir meşgale olmuş olacak. İnşallah emeklilerimiz zamanlarını boşa değil, kendi emeklerine harcayacak."

Kaynak: AA / Yerel

Mehmet Saygılı Kırıkkale Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title