Haberler

Yaşlılar Camilerde, Çocuklar Süs Havuzlarında Serinliyor

Yaşlılar camilerde, çocuklar süs havuzlarında serinliyorELAZIĞ - Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar gölge alanlarda dinlenirken çocuklar ise süs havuzlarında serinliyor.

Yaşlılar camilerde, çocuklar süs havuzlarında serinliyor

ELAZIĞ - Elazığ'da hava sıcaklığının artmasıyla birlikte vatandaşlar gölge alanlarda dinlenirken çocuklar ise süs havuzlarında serinliyor.

Elazığ'da hava sıcaklıkları vatandaşları etkiliyor.Termometrelerin 40 dereceyi gösterdiği Elazığ'da vatandaşlar 15 Temmuz Demokrasi Meydanı başta olmak üzere gölgelik alanlara sığınıyor. Bazı vatandaşlar ise serinlemek için cami avlularına gidiyor. Bunun yanında sıcaktan bunalan çocuklar ise kendilerini süs havuzlarına atarak serinlemeye çalışıyor.

Havaların sıcak olduğunu belirten Gülgüle Çam, "Sıcaktan hasta oluyoruz. Neredeyse sıcaktan bayılacağız. Bu yıl Elazığ çok sıcak oldu. Bizde kendimizi meydanlarda gölgelere atıyoruz" dedi.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda gölgelik alanda dinlenen Hasan Aksakal ise, "Bende emekliyim ve serinlemek için kendimi gölgeye attım. Arkadaşlarla gölgede oturup zaman geçiriyoruz" ifadelerini kullandı.

Güneşli ortamda gezmek yerine kendini gölgelik alana atmayı tercih ettiğini dile getiren Duhancan İrteni, Gölgede arkadaşları ile birlikte serin bir şekilde oturduğunu söyledi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Elazığ 3. Sayfa Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title