Haberler

Yaşlı Çift Evinde Vahşice Öldürüldü

Güncelleme:

Elazığ'da 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat, evlerinde bıçaklarak öldürülmüş halde bulundu.

Elazığ'da 84 yaşındaki Hikmet Özpolat ile eşi 80 yaşındaki Nadire Özpolat, evlerinde bıçaklarak öldürülmüş halde bulundu. Merket Akpınar Mahallesi Sürsürü Sokaktaki evlerinde yaşayan Hikmet Özpolat ile eşi Nadire Özpolat, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından bıçakla öldürülmüş halde bulundu. Bugün saat 17.30 sıralarında anne ve babalarına ulaşamadıkları için eve gelen çocukları, kapıyı çalmasına rağmen içeriden ses gelmedi. Bunun üzerine çilingir çağırtıp içeri giren çocuklar, yaşlı anne ve babalarını kanlar içinde yerde yatarken buldu. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ve Cumhuriyet Savcısı'nın inceleme ve araştırması sürüyor.

TANIMADIKLARI KİŞİLERE KAPILARINI AÇMAZLAR

Hikmet- Nazire Özpolat çiftinin yakınları büyük üzüntü yaşarken, Özpolat çiftinin tanımadıkları hiç kimseye kapılarını açmadığını belirterek, eve gelen ve cinayetleri işleyen kişi yada kişilerin tanıdık olabileceğini öne sürdüler. Yaşlı çiftin evlerinde ocağa çay koydukları ve bisküvi hazırladıkları öğrenildi. Polis ekipleri de yaptıkları ilk incelemede evin kapısının zorlanmadığını belirledi. Polis, öldürülen çifte ait olduğu belirtilen, bir kırılmış baston parçası, bir kara çarşaf ve bir çift ayakkabıyı evin 50 metre uzağındaki boş alanın duvar dibinde buldu. Elazığ Emniyet Müdürü Nihat İşlek, olay yerindeki çalışmaları yerinde inceledi. Polisin çalışmasını tamamlamasının ardından cesetler Fırat Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akpınar Elazığ Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

26 Nisan Cuma Hutbesi yayınlandı! 26 Nisan Cuma Hutbesi tam metni! 25-26 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Zaha neden yok? Adana Demirspor maçında Zaha neden yok, sakat mı, cezalı mı, yedek mi? Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira?
500

Yorumlar (1)

dhdndmdmmhdjdmdmdmd:

Alah belalarini versin ins neistediler yasli insanlardan soyleyecek.soz yok.turkiyede adalet yok gercektem yok.bunu yapan insanlari da assalar emnm kimse yapamicak artik

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title