Haberler

Yaşlı Kadına Devletin Yardım Eli

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Kurtalan ilçesine bağlı Tütün Köyü'nde yaşayan yaşlı bir kadını ziyaret etti.

Siirt Valisi Ahmet Aydın, Kurtalan ilçesine bağlı Tütün Köyü'nde yaşayan yaşlı bir kadını ziyaret etti.

Vali Aydın, Kurtalan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (SYDV) tarafından kendisine ev yaptırılan 89 yaşındaki Vesile Algül'ü evinde ziyaret ederek, yeni evinin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Devlet olarak her zaman vatandaşların yanında olduklarını ifade eden Vali Aydın, "Bugün Kurtalan ilçemize bağlı Tütün Köyü'ne geldik. Yanımızda 100 yaşında Şükrü amca bulunuyor. Amcamızın Vesile Nine adında bir kız kardeşi vardı. Devlet olarak ona ev yapıp vermiştik. Mutfağı var, odası var, salonu var, lavabosu var.  Söz vermiştik ziyaret edeceğiz diye. Bugün onların duasını aldık. Aynı zamanda Şükrü amcamızın da Ümmeti Muhammed için duasını aldık. Kuraklık var diye amcamızın hayır duasını aldık" diye konuştu.

Vali Aydın ve Kaymakam İmamoğlu'na teşekkür eden Vesile Algül ise  kendisine destek verildiğini belirterek, "Ben yaşlı bir kadınım. Tek başınaydım, çaresizdim. Tek çarem önce Allah sonra Valimiz ve Kaymakamımızdı. Allah razı olsun kendileri bana destek verip ev yaptırdılar. Allah devletimize zeval vermesin" dedi.

Algül'ün ikram ettiği çayı içen Vali Aydın ve beraberindekiler, Algül'ün ağabeyi Şükrü Şenses adlı yaşlı adamın yağmur duasına eşlik etti.

Ziyarette, Kurtalan Kaymakamı Muhammet Mustafa İmamoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Mesut Sönmez, İl Genel Meclis Başkanı Fırat Soysal, İşadamı Necmettin Sevgili yer aldı. - Siirt

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa İmamoğlu Ahmet Aydın Kurtalan Siirt Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title