Haberler

Kastamonu'da Ormanlık alana Giden Yaşlı Kadın İki Gündür Kayıp

Güncelleme:

Kastamonu'da ormanlık alana giden yaşlı kadın, kayboldu. AFAD ekipleri, iki gündür yaşlı kadının izini arıyor.

Kastamonu'nun İnebolu ilçesi Erenyolu köyünde misafirliğe gittiği akrabalarından dağa gitmek üzere evden ayrılan Şerife İrgin kayboldu. AFAD ekipleri, iki gündür yaşlı kadının izini arıyor,

JANDARMAYA HABER VERİLDİ

İnebolu ilçesi Erenyolu köyünde misafirliğe gittiği akrabalarından dağa gitmek üzere evden ayrılan Şerife İrgin'den (63) iki gündür haber alınamıyor. İnebolu ilçesine bağlı Aşağıhatıpbağı Mahallesinde ikamet eden İrgin'den haber alınamayınca ailesi, jandarma ekiplerine haber verdi.

AFAD ARAMA BAŞLATTI

Bunun üzerine Erenyolu köyünde geniş çaplı arama kurtarma çalışmalarına başlayan İnebolu İlçe Jandarma ekipleri ve köylüler, kayıp yaşlı kadına ulaşamayınca İl Afet ve Acil Yardım Müdürlüğü (AFAD) ekiplerinden yardım istedi. Kastamonu'dan İnebolu ilçesine gelen 4 kişilik AFAD ekibi, kayıp Şerife İrgin'i son olarak görüldüğü yerden itibaren aranmasına başladı.

2 GÜNDÜR HABER ALINAMIYOR

İki gündür ormanlık alanda aranmasına devam eden Şerife İrgin'in köyde yaban hayvanlarının olması, arazinin dağlık ve ormanlık alandan oluşması nedeniyle arama kurtarma çalışmalarını bir hayli güçlendirdi. Kastamonu'dan gelen AFAD ekibinin eğitimli köpekle arama çalışmaları sürüyor.

GEÇEN YILDA KAYBOLDUĞU ÖĞRENİLDİ

Öte yandan, Şerife İrgin'in geçtiğimiz Ramazan ayında da kaybolduğu ve ailesi tarafından bulunduğu öğrenildi. Ayrıca İrgin'in psikolojik rahatsızlığı bulunduğu ve konuşmakta güçlük çektiği belirtildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Kastamonu İnebolu Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title