Haberler

Yaşlı Adam, Yanarak Hayatını Kaybetti

Güncelleme:

Muğla'nın Dalaman ilçesinde çay kenarına balık tutmaya giden yaşlı adam, ormanlık alanda çıkan yangının ortasında kalınca yanarak can verdi.

Muğla'nın Dalaman ilçesinde, Recep Menekşe (72), çay kenarına balık tutmaya gitti. Yaşlı adam, ormanlık alanda çıkan yangının ortasında kalınca yanarak can verdi.

YANGININ ORTASINDA KALINCA YANARAK YAŞAMINI YİTİRDİ

Edinilen bilgiye göre, Dalaman Çayı, Çayağzı mevkiine elektrikli bisikleti ile balık tutmaya gittiği ve Parkinson hastası olduğu öğrenilen Recep Menekşe (72) sazlık alanda çıkan yangının ortasında kalınca yanarak hayatını kaybetti.

YANGIN, KONTROL ALTINA ALINARAK SÖNDÜRÜLDÜ

Dalaman ilçesi Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü (TİGEM) arazisi Çayağzı mevkkinde saat 12.00'de çıkan yangın Muğla Büyükşehir Belediyesi Dalaman İtfaiye Grup Amirliği, Dalaman Orman İşletme Müdürlüğü yangın ekipleri ile birlikte helikopter müdahalesi ile kontrol altına alınarak söndürüldü.

YANMIŞ BİR ERKEK CESEDİ BULDULAR

Soğutma çalışmalarını tamamlayarak yangın bölgesinden ayrılan ekiplerin ardından, dumanların tekrar yükseldiğini fark eden bölgedeki bir otelin güvenlik müdürü, ekibi ile birlikte tekrar yangın bölgesine gittiğinde yanmış bir erkek cesedi buldu.

KUNDAKÇI: İLK GÖRDÜĞÜMÜZDE PLASTİK MANKEN ZANNETTİK

Otelin Güvenlik Müdürü Muharrem Kundakçı, "Yangından sonra keşif için geldik. Rüzgardan dolayı tekrar başlamasın diye, yanan yerler vardı. En azından oraları bir kontrol ederiz diye düşündük. İlk gördüğümüzde plastik manken zannettik, sonra kokuyu algılayınca yanına gittik. Yanan bir ceset olduğunu tespit ettik. Daha sonra gerekli mercilere haber verdik" dedi.

CESEDİN MENEKŞE'YE AİT OLDUĞU TESPİT EDİLDİ

Haber verilmesi ile İlçeye bağlı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olay yerine gitti. Ortaca Cumhuriyet Savcısının gelmesinin ardından, Dalaman İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Muğla İl Emniyet Müdürlüğü olay yeri inceleme ekiplerinin yaptığı çalışma ile cesedin 72 yaşındaki Menekşe'ye ait olduğu tespit edildi.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Menekşe'nin cesedi Dalaman Belediyesi cenaze aracı ile önce Dalaman Devlet Hastanesi morguna, ardından da otopsi ve kesin kimlik tespiti için Muğla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.



Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü Dalaman Çayağzı Muğla 3. Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title