Haberler

Yaşınızı küçültmek için saç modelinizi dikkatli seçin

Güncelleme:

Dünya starlarının genç görünmelerindeki en büyük sırlardan biri de saç modelleri! Yaşlarının küçük görünmesi için elinden geleni yapan ünlülerin saç modelleri tercihleride bu yönde oluyor. İşte yaşı küçük gösteren saç modelleri...

? Hangi saç tipleri kadınların yaşını daha küçük gösterir ? Hiç kuşkusuz bir kadının görünümünü değiştiren en önemli unsur saçları. Ruh haliyle saçlar arasındaki bağ henüz bilimsel olarak kanıtlanmasa da saçlardaki değişiklik kadınların ruh halini ve görünümünü fazlasıyla değiştiriyor. Saçlarına yaptıkları sihirli dokunuşlarla genç görünen kadınların başında da ünlüler geliyor. Hollywood'un çok ünlü kadınlarının hem genç hem güzel görünmesini sağlayan saç modellerini Evoria.com sizin için araştırdı. İşte Hollywood yıldızlarını genç gösteren ...Jennıfer Aniston saçlarıyla parlıyor... Saçlarına herkesin imrendiği Altın Küre ve Emmy Ödüllü 42 yaşındaki aktris Jennifer Aniston'ın saç rengi ve kesimi, tarzı ile yüzüne parlaklık ve canlılık veriyor. Işıl ışıl görünmesini sağlıyor. Aniston gibi parlak saçlara sahip olmak için Evoria.com'da indirimli satışa sunulan John Frieda Sheer Blonde Sarı Saçlara Güneş Işıltısı İçin Şampuanı kullanılabilir. Ünlü yıldız bu ışıltı sayesinde yaşından genç duruyor ve çevresine muhteşem bir enerji yayıyor.Siyahın gençlik iksirini keşfeden kadın: Demi Moore Demi Moore'ın saçlarını nazikçe omuzlarının üstüne bırakan bu tarzı, belli bir stili seven kadınların tercihi. 48 yaşındaki Amerikalı sinema oyuncusuna imzası gibi bütünleşen siyah saçları doğallık verirken, gür ve parlak durmasını sağlıyor.

Evoria.com Demi Moore gibi parlak ve gür saçlar için John Frieda Frizz-Ease%100 Parlaklık serisi ve John Frieda Luxurious Volume Saç Köklerine Hacim Kazandıran Sprey Losyon serilerini indirimle sunuyor.Viola Davis'in kakülleri Saçın kesimi ve katmanları oldukça güçlü ve lider bir kadın havası ile kusursuz görüntüyü yakalayan Altın Küre En İyi Kadın Oyuncu Ödüllü Viola Davis 46 yaşında. Görenlere inandırıcı gelmeyen görüntüsünde de gözlerin üstüne kadar gelen kaküller, gözleri vurgulayarak, yüzün önemli noktası olarak dikkat çekmeyi sağlıyor. Kaküllü saçta elektriklenmeme en önemli unsur. Bunun için Evoria.com size John Frieda Frizz-Ease Isıya Karşı Koruyucu Formüllü Elektriklenmeye Karşı Pürüzsüzleştirici Bakım Serumu'nu öneriyor.Ali Landry, gevşek toplanmış saçlarla gençleşiyor Hala bir genç kızın duru görüntüsüne hakim olan Criminal Minds'ın güzel aktrisi Ali Landry, 38 yaşında. Saçları arkada gevşek toplayarak, yüzün çevresine düşen birkaç tel saçla, gençlik imajını koruyor. Evoria.com'da indirimle satışa sunulan John Frieda Özel Nemlendirici Şampuanları saçı nemlendirerek genç görünüme katkı sağlıyor. Landry, yumuşak ve feminen bir hava yaratarak, gençliğin o taze havasını yüzüne de yansıtmayı başarıyor.

Christina Applegate topuzu Married with Children'ın Kelly Bundy'si Christina Applegate, merkezden uzak bir topuz, modern bir bükümle, genç ve zinde gösteren bir enerjiye kavuşuyor. 39 yaşındaki yıldız için bu yüz hatlarıyla sert ve kabarık saçları kullanmak hata olacağından, dikkati tek bir yöne çeken topuz, ideal duruşu sağlıyor. Zengin saç bakım ürün seçenekleri Evoria.com'da indirimle satışa sunuluyor.Rachel Weisz'in kestane büyüsü Uzun dalgalı saçlar, çok renk oyunu olmayan koyu kestane renk ve tek tarafa toplanan bir modelle, 41 yaşındaki Akademi Ödüllü Macar asıllı İngiliz aktris , gençlere taş çıkarıyor. Bu tarz saç modeli kullanmak isteyenlere Evoria.com'da bulunan John Frieda Bukle Belirginleştirici serileri yardımcı olacaktır. Bu model sayesinde boyun daha uzun görünüyor. Aydınlığın yüze alınmasıyla görünüm ışıltı kazanıyor.Kısa saç Patricia Heaton'a çok yakışıyor Everybody Loves Raymond'daki rolüyle Emmy ödülü kazanan Patricia Heaton'ın 53 yaşında olduğuna inanmak güç. Heaton, kısa saçlarla, genç kızların enerjisini ve cildinin parlaklığını ortaya çıkarıyor. İnce tel saçları uzun kullanmak yerine, bu boyda kullanmak hacimli görünmesini sağlıyor. Genç görünümü hacimli saçlarla yakalamak isteyenlere Evoria.com John Frieda Onarıcı Saç Bakım Şampuanlarını öneriyor. Hacimli saçlar sayesinde gençliğin taze havası hemen etrafınızı sarıyor.

Kaynak: SonDakika.com / Gündem

Jennifer Aniston John Frieda Hollywood Küre Gündem Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title