Haberler

Yasin Öztekin'in Menajeri: Galatasaray Yönetimi Verdiği Sözleri Tutmadı

Güncelleme:

Galatasaraylı futbolcu Yasin Öztekin'in menajeri, "Galatasaray, bize verdiği sözleri tutmadı, verilen sözler tutulmadı. Yumruğumuzu masaya vurmadık, bekledik." dedi.

Galatasaray'da forma giyen Yasin Öztekin'in temsilcisi Önder İnce Radyospor'a önemli açıklamalar yaptı.

"PREMIER LİG'DEN İLGİLENENLER OLDU"

Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan İnce, "Yasin için söz konusu olan bazı takımlar girişimde bulundu. Bende bu teklifleri kulübe yönlendiriyorum. Burada Yasin ve kulübün isteği önemli, onlar karar verecekler. Premier Lig'den de ilgilenenler oldu. Katar'da transfer dönemi bittiği için önümüzdeki dönemler için söz konusu olabilir. Ocak ayında bir transfer olacağını düşünmüyorum; ama önümüzdeki dönemler için belli değil.

"VERİLEN SÖZLER MASADA KALDI"

Yasin'in hedefleri var ve bu yönde Avrupa'dan gelen tekliflere daha sıcak bakıyor. Eski yönetimin bazı sözleri vardı. Yasin fedakarlıklarda bulundu ve bazı sözler yerine getirilmemesi bizi çok üzdü. Verilen sözler masada kalıyor, bu da bizi üzüyor. Bazı sporseverler ve medyadakiler Yasin'in performansını düşük olarak görüyor. Her şeyin bir nedeni vardır, dolayısıyla bizim de önümüze bakmamız gerekiyor" dedi.

"BİZ YUMRUĞUMUZU MASAYA VURMADIK, BEKLEDİK. AMA YÖNETİM VERDİĞİ HİÇBİR SÖZÜ YERİNE GETİRMEDİ "

Önder İnce, "Herkes kimin ne kazandığını biliyor. Biz elimizi masaya vurmadık. Geçmiş yönetimin verdiği sözleri dile getirdik. Bunlar olabilir, zamana bırakacağız denildi. Verilen sözler yerine getirilmedi sadece masada kaldı. Burada taraftar da bazı şeyleri görüyor, performansı düştü deniliyor. Her şeyin bir nedeni var. Futbolcu ister istemez kafasına takıyor." diye konuştu.

"YASİN BÜYÜK FEDAKARLIKLAR YAPTI!"

Yasin'in emeklerinin karşılığını almadığını vurgulayan İnce: "Yasin oraya gelebilmek için çok büyük fedakarlıklar yaptı. Herkes yazın tatil yaparken Yasin özel hoca tutup Galatasaray'a daha faydalı olmak için özel çalışmalar yaptı. Bunların geri dönüşümünü gördük, ancak bunların karşılığını alamamak bizi üzdü. Nasıl ki yöneticiler çıkıp ben kulübe şu kadar para verdim diye dile getirebiliyorsa, bizde sonuçta bir emek verdik. Bu işin en önemli noktası ise şu, biz bir söz verildi. Yasin onun için bu fedakarlıkları yaptı başarısız da olabilirdi, ama başarılı oldu. O zaman verilen sözlerin yerine getirilmesi gerekiyor. Biz de menajerlik şirketi olarak hiçbir karşılığını göremedik. Bunların bilinmesi gerekiyor. İster istemez bu olaylar futbolcunun performansını etkiliyor. Yeni yönetim de söz verdi, kimse sözünü tutmuyor ve bu olaylar insanı son derece üzen konular.

"SEZON SONU KARAR ALINACAK"

Bu saatten sonra Yasin'e parasal anlamda iyileştirme yapılacağını düşünmüyorum. Biz biraz toplumsal olarak olaylara duygusal bakıyoruz. Bu işe profesyonel açıdan bakmamız gerekiyor. İster istemez performansı düşüyor, ancak Yasin bu işin içinde de çıkacaktır. Sezon sonunda yönetimle oturup konuşulacak, kulübün çıkarlarını göz önüne alarak ortak bir karar alınacak. Eğer ayrılması gerekiyorsa Yasin yaz döneminde ayrılacak, eğer sözler yerine getirilirse devam edecek" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Yasin Öztekin Özgür Sancar Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (7)

HASAN:

herif sadece kendi kendine çalım atıyor o kadar

7
2
yanıtYanıtla
Efe:

Galatasaray olmasaydı sen kimdin ki

3
1
yanıtYanıtla
optimus prime:

burak abisinden öğrenmiş bencilliği. boşta duran arkadaşına pas vermez illa vurur kaleye.

3
0
yanıtYanıtla
tespit:

galatasay icinmis ulan ronaldo da mı real madrid içinoynuyor çok iyi oynarsan çok para alırsın... adama bak küme dusecek erciyesten gelip tesadufi şampiyonluk yaşayınca kahraman oldu... bırakın gitsin küçük enisteyi saliverin bakalım hangi ingliz takımı bunu alacak bedava oynasa bile :)))

3
0
yanıtYanıtla
tt:

top oynadığın yok birde konuşuyorsun arkadaş !! satın gitsin galatasaraya profosyonel düşünen oyuncular lazım bunlardan cacık olmaz iki top oynayınca kendilerini ronaldoyla kıyaslıyolar

1
0
yanıtYanıtla
Sidartaxx:

2 günde kendini Messi zanneden arkadaşları hemen postalayip genç arkadaslara şans verilmeli

0
0
yanıtYanıtla
kadri aynar:

hamza hocayı idare heyetini rencide edici konuştu diye 1 günde gönderenler şimdi bu konuşma sonrası ne yapacak acaba

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title