Haberler

15 Ay Önce Evlerinin Önünde Kaybolan Yasin Özel Ekiple Aranıyor!

Güncelleme:

Konya'nın Akören İlçesinde, 15 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin'in bulunması için cinayet büro amirliği özel ekip kurdu.

Konya'nın Akören İlçesinde, evlerinin önünde oynarken kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin tüm arama çalışmalarına rağmen bulunamadı. Yasin Şahin'in bulunması için cinayet büro amirliği özel ekip kurdu.

"ÖLÜSÜ YA DA DİRİSİ BULUNSUN"

Konya'nın Akören İlçesinde 15 ay önce evlerinin önünde oynarken kaybolan 7 yaşındaki Yasin Şahin'in bulunması için cinayet büro amirliği özel ekip kurdu. Baba Yavuz Şahin, "Oğlumsuz 3'üncü bayramım olacak, ölüsü ya da dirisi artık bulunsun. Polis de artık devreye girdi. İnşallah sonuç alacağız" dedi.

ARAMA ÇALIŞMALARI JANDARMA, AFAD VE KÖYLÜLER TARAFINDAN ARALIKSIZ DEVAM ETTİ

Akören İlçesine bağlı, daha önce "köy statüsünde" olan Belkuyu Mahallesi'nde oturan 4 çocuklu Ümmü- Yavuz Şahin çiftinin 4 çocuğundan, Belkuyu Anaokulu öğrencisi Yasin, geçen yıl 4 Nisan günü okuldan geldikten sonra evlerinin önünde oynarken kayboldu. Aynı gün, Yasin'in bulunması için başlatılan arama çalışmaları jandarma, AFAD ve köylüler tarafından aralıksız devam etti. Çalışmalar kapsamında, başta evin çevresi olmak üzere, havadan askeri helikopter ve AFAD'ın insansız hava aracılığıyla, karadan arama ekipleri tarafından su kuyuları, foseptikler, sarnıçlar, mağaralar, ağaç ve çalılıkların dipleri tek tek kontrol edildi.

ARAMALAR 24 SAAT SÜRDÜ

Mahalle yakınındaki Çarşamba Çayı ve bunun aktığı Apa Gölü girişi Mersin'den gelen dalgıç polisler tarafından sonar cihazlarıyla arandı. Aramalarda, Yasin Şahin'in izine rastlanmadı. 80 kilometrelik alanda yapılan arama çalışmalarının sonuçsuz kalması üzerine Akören Kaymakamlığı tarafından 24 gün süren arama çalışmaları sonlandırıldı.

POLİS, ÖZEL EKİP KURDU

Yasin'in kaybolduğu mahalle jandarmanın kontrolünde olan bir bölge olduğu için çalışmaları sadece jandarma yürüttü. Artık arama çalışmalarına polis de eşlik edecek. Konya Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği tarafından kurulan özel ekip, Yasin'i aramak için çalışmalara başladı. İlk olarak aile bireyleriyle tek tek görüşen polis, tüm delilleri yeniden gözden geçiriyor.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Yavuz Şahin Akören Konya 3.Sayfa Haberler

Bakmadan Geçme

Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 26 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 26 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 26 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title