Haberler

Yasin Haşimoğlu İlköğretim Okulu'nda Trafik Eğitimi Verildi

Güncelleme:

Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Yasin Haşimoğlu İlkokulu'nda ki öğrencilere Trafik Eğitimi ve Güvenliği semineri düzenlendi.

Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği tarafından Yasin Haşimoğlu İlkokulunda ki öğrencilere Trafik Eğitimi ve Güvenliği konusunda seminer düzenlendi.

Trafik Haftası etkinlikleri çerçevesinde Yasin Haşimoğlu İlkokulu Konferans Salonunda İlkokul öğrencilerine slayt destekli sunum yapıldı. Yapılan sunumda; Öğrencilere okul servislerine inip binerken uymaları gereken kuralları, karşıdan karşıya geçiş kuralları, kaldırımsız yollarda gece ve gündüz yürüme, bisiklete binme, trafik işaret ve levhalarının önemi, Trafikte kazaların neden meydana geldiği ve emniyet kemerinin doğru kullanımı konusunda öğrencilere bilgi verildi. Semineri veren Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliğinde görevli Polis Memuru İbrahim Yıldız meydana gelen Trafik kazalarında binlerce kişinin hayatını kaybettiğini, sakat kaldığını bu nedenle Trafik kurallarına uymanın çok önemli olduğunu söyledi.

Seminer sonrası okul müdürü Ahmet Güneş can ve mal güvenliği açısından çok önemli olan bu eğitimi veren Oltu Bölge Trafik Denetleme İstasyon Amirliği personeline teşekkür etti. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title