Haberler

Yaşı 10'u Geçmeyen Bir Çocuk Evinin Camından Feci Kazayı Cep Telefonuyla Görüntüledi

Eskişehir’de, kadın vatmanın kullandığı tramvayın çarptığı adam hayatını kaybetti.

Eskişehir'de, kadın vatmanın kullandığı tramvayın çarptığı adam hayatını kaybetti. Tramvayın altında sıkışarak feci şekilde can veren adamın cenazesini çıkarma çalışmaları sırasında 10 yaşlarındaki bir çocuğun cep telefonuyla evinin camından olayı görüntüleme çabası ise dikkat çekti.

Edinilen bilgiye göre, Opera-71 Evler Tramvay Hattı'nda sefer yapan S.A. yönetimindeki tramvay, Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Hasan Polatkan Bulvarı'ndaki hat üzerinde bulunan Hüsnü Çetin'e (60) çarptı. Çarpmanın etkisiyle tramvayın altında sıkışan adam, olay yerinde hayatını kaybetti. Henüz niçin hat üzerinde bulunduğu belirlenemeyen Çetin'in cesedi, Estram ve itfaiye ekiplerinin çalışmaları neticesinde sıkıştığı yerden çıkartılarak Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.

KÜÇÜCÜK ÇOCUKLAR FECİ GÖRÜNTÜYÜ İZLEDİ

Öte yandan, feci şekilde can veren adamın cesedinin sıkıştığı yerden çıkartılışını da meraklı kalabalık ve cadde üzerinde evleri bulunan vatandaşlar da saniye saniye izledi. Ayrıca 10 yaşlarındaki bir çocuk da, bu feci görüntüyü cadde üzerindeki evlerinin camından cep telefonuyla çekmenin mücadelesini verirken, 3-4 yaşlarındaki bir kız çoğunun da ailesiyle birlikte evlerinin camından olayı seyretmeye çalıştığı görüldü.

KADIN VATMANI 112 SAKİNLEŞTİRDİ

Tramvayın vatmanı S.A. ise olay sonrası şoka girdi. Gözyaşlarına boğulan kadın hemen 112 ambulansına götürüldü. S.A., burada 112 Acil Servis personelleri tarafından sakinleştirilmeye çalışıldı. Olayla alakalı soruşturma sürüyor. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bir Sevdadır 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Bir Sevdadır yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? OKC Thunder NO Pelicans NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 25 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Survivor Düello oyununu kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba 2024? Survivor kim elendi? 24 Nisan Çarşamba Survivor'da kim elendi? Survivor eleme adayları kim? 24 Nisan Çarşamba Survivor potada kimler var? #129300 Kaç öğretmen atanacak? Atanacak öğretmen sayısı belli oldu mu? Bakan Tekin duyurdu Survivor kim kazandı? 24 Nisan Çarşamba Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Görümce nerede çekildi? Görümce filmi konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Görümce hangi il ve ilçede çekildi? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title