Haberler

Yasemin Hemşire, 10 Ayda 51 Kilo Verdi

Güncelleme:

Sivas'ın Suşehri İlçesi'nde kullandığı kortizonlu ilaçlar nedeniyle 10 yılda 70 kilodan 130 kiloya çıkan 23 yıllık hemşire 42 yaşındaki Yasemin Özer, midesini küçülttürdü. 10 ayda 51 kilo vererek 79 kiloya düşen Özer, hedefinin 65 kiloya düşmek olduğunu söyledi.

Yalnızbağlar Mahallesi'nde oturan, evli ve 1 çocuk annesi hemşire Yasemin Özer, 10 yıl önce geçirdiği 'Endometriozis' hastalığı nedeniyle bir süre tedavi gördü. Kısırlığa neden olduğu bilinen hastalıkla ilgili Özer'e tedavi sonrası yeniden çocuk sahibi olabilmesi için kortizon uygulandı. İlçede diş polikliniğinde görev yapan ve kullandığı ilaçların etkisiyle 70 kilodan 130 kiloya çıkan Özer, aşırı kilolar nedeniyle oturup- kalkmakta ve yürümekte zorlanmaya başladı. Bursa Şevket Yılmaz Eğitim Araştırma Hastanesi'ne başvuran Özer, burada mide küçültme operasyonu geçirdi. Yapılan ameliyatla Özer'in midesinin 4'te 3'ü alındı. Kilo aldığı dönemde zayıflamak için birçok bitkisel tedaviyi denediğini ancak başarılı olamadığını belirten Özer, ameliyat sonrası ilk ayda 15 kilo vererek 115 kiloya düştü.

15 KİLO DAHA VERECEK

Hedefine her geçen gün daha çok yaklaşan Özer, 10 yılda aldığı 60 kilonun 51 kilosunu 10 ayda vermeyi başararak 79 kiloya düştü. Kilo verdiği için çok mutlu olduğunu belirten Özer, "Sağlık çok önemli, çok şükür ben sağlığıma kavuştum. Zayıfladıkça insanın yaşam kalitesi artıyor. Önceden ellerimde ve ayaklarımda ödem vardı, ellerim kapanmıyordu. Zayıflayınca ödemler gitti. Benim öyle bir sıkıntım yok artık. Ameliyattan sonra mutluluğum, sağlığım, huzurum geri geldi. Yaklaşık 15 kilo daha vermeyi düşünüyorum. Bunu da rahatlıkla vereceğim için çok mutluyum" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Suşehri Sivas Güncel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 29 Mart 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 29 Mart Resmi Gazete yayımlandı! 32503 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Teravih namazı 8 rekat kılınır mı?
500

Yorumlar (1)

yorumcu07:

annem de 130 kilo ameliyat olması gerekiyor kilodan olamıyor bu haber iyi oldu araştırma içindeyiz bizde bu konu hakkında

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title