Haberler

Yaşar, Ümitköy'de Huzurevi Açtı

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yeni Ankara Sevgin Esen Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi’nin açılışını yaptı.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Yeni Ankara Sevgin Esen Özel Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezi'nin açılışını yaptı.

Ümitköy'de dualarla hizmete sunulan huzurevinin açılışına MHP Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, CHP 22. Dönem Afyon Milletvekili Halil Ünlütepe, Egem Platformu Dönem Başkanı Nuri Uygun ve çok sayıda davetli katıldı.

"GÜNÜMÜZDE HUZUREVLERİNE DAHA ÇOK İHTİYAÇ VAR"

Huzurevlerinin yaşlıların ölümünü beklediği yerler değil, yaşama yeniden başladıkları, yaşama sevgi kattıkları yerler olması gerektiğine vurgu yapan Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, "Eskiden evlatlar ana-babalarına sahip çıkarlardı. Şimdilerde maalesef yaşam koşulları dolayısıyla evlatlar bir tarafta, ebeveynler bir tarafta. Bu nedenle vatandaşlarımıza yaşlılığında bakım verecek bu gibi işletmelere yaşam koşulları nedeniyle her geçen gün daha fazla ihtiyaç doğuyor" diye konuştu.

"HİSSETTİKLERİ YAŞI YAŞATACAĞIZ"

İşletmenin kurucularından Emekli Sağlık Astsubayı Abdil Göktepe de, "Merkezimiz klasik anlamda bir yaşlı bakım evi ya da huzur evi değildir. Biz insanlara hissettikleri yaşı yaşatmayı amaçlıyoruz. Bizim evimiz bir mutluluk evidir. Merkezimize konuk olacak tüm insanlara, geçmişte bıraktıkları tüm güzellikleri ve mutlulukları yaşatacağız. Bu nedenle evimizde konuk olacak insanların, salt gereksinim duyacakları günlük ihtiyaçlarını karşılamakla yetinmeyecek; geçmişteki tüm alışkanlıklarını yaşayabilecekleri ortam yaratacağız" dedi. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Fethi Yaşar Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title