Haberler

Yaşar Paşa'nın Kardeşi AK Parti'den Aday Adayı

Güncelleme:

Genelkurmay 2. Başkanı Yaşar Güler'in kardeşi, emekli Albay Atilla Güler, Bayburt'ta AK Parti milletvekili aday adaylığı için başvurdu.

Genelkurmay 2. Başkanı Orgeneral Yaşar Güler'in kardeşi, emekli Albay Atilla Güler, AK Parti'den milletvekili aday adayı oldu. Güler, memleketi Bayburt'tan adaylık başvurusu yaptı. Güler'in Orgeneral Güler'in kardeşi olduğu bilgisini doğrulayan AK Parti kaynakları, "Aslında biz de bu adaylığa şaşırdık, çünkü Atilla Bey'i bugüne kadar siyasetle çok ilgili görmemiştik" dediler.

ÖZGECANLI MESAJ

Güler, geçen hafta yaptığı adaylık başvurusu sırasında il binasında düzenlenen basın toplantısında, 36 yıllık kamu hizmetinin yanı sıra 5 yıl da savunma sanayi sektöründe üst düzey yöneticilik yaptığını belirtti. Güler, milletvekili seçilmesi halinde yapacağı çalışmaları anlatırken özellikle "Özgecanların ve ailelerinin yaşadıkları insanlık dramlarının tekrarlanmaması" için kadına karşı şiddetle etkin mücadeleye dikkat çekti. (Kaynak: Hürriyet)

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Atilla Güler Yaşar Güler Ak Parti Bayburt Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (34)

Ersoy Taz:

Atatürk den sonra Türkiyenin başına gelenlerin birisinin Türk olmadığını biliyoruz maalesef. Bir çift ayakkabıya karşılık akp ye oy verenlerimiz oldukça diyecek hiç birşey bulamıyorum ve bunu üzülerek yazıyorum.

28
20
yanıtYanıtla
sn.özelin ödülünü bekliyoruz:

Sadakat ödülsüz kalmaz, En sadık Sn. Özelle igili ödülleri merakla bekliyoruz, Şahfırat fiyaskosu açıklanırken Sn. Davutoğlunun arkasında esas duruşu bozmayan disiplini, Orada bırakılan toprğaımzıdan bihaber olarak orada hiç bir ata yadigarı bırakmadık açıklamarı yaparak, bu fiyaskoyu bile başarı göstermek kendini paralama sadakatinin ödülü muhakkak verilmelidr, merakla bekliyoruz

16
17
yanıtYanıtla
E.TmobilWeb@haberler.com:

Ordu yerlerde... Rezillik

23
7
yanıtYanıtla
can:

ne olacaktiki baska yoksa 2 numara nasil oralara geldiki bunlarin alayi ayni deligin tilkisi

15
6
yanıtYanıtla
AdıyamanlıMobil-IOS:

Turkiye yi Düşünen yok ,herkes yeme Peşinde Rahatlık Peşinde

19
2
yanıtYanıtla
foxxxxx:

Sizin gibi insanlar genelkurmay başkanı önde başbakanın arka safta olduğu fotolara alıştınız kardeşim başbakanın en ön safta olmasını hiçbir zaman hazmedemiyeceksiniz ama gerçek bu bugün hükümet o tedbirleri almamış olsaydı orada 38 asker şehit olsaydı nasıl bir tepki vereceğinizi tahmin etmek zor bile değil yine hükümeti suçlayacaktınız tarihte iki kere yer değiştirmiş bir türbenin geçmiş dönemlerdeki yer değiştirme olaylarını sorgulamak yerine bugün hükümetin kendince almış olduğu tedbirleri sorgulama haddine düşüyorsunuz bugün burada vatan millet sakarya nutukları atarak milliyetçilik taslayıp ama iş başa düşünce tek icraatiniz olan eleştirmekten başka birşey yapmıyorsunuz.

5
12
yanıtYanıtla
tipsiz akpliletmobilWeb@haberler.com:

zaten adamda tam akpli tipi var bu tiple başka partiden aday olması düşünülemezdi

11
3
yanıtYanıtla
bir vatandasMobil-ANDROID:

hayirli olsun

6
8
yanıtYanıtla
HayırdırMobil-IOS:

Ordu sizin malınız mı ? Bırakın bu işleri yıllarca emekli olan CHP be MHP olmadı mı? Bu BASKICI rejiminizi sadece siz pişirip siz yersiniz artık basitler

9
4
yanıtYanıtla
Halis Çele:

Atilla Albayıma canı gönülden başarılar dilerim Gazi Mustafa Kemal Atatürkün meclisinde böylesine sevdiğim saydığım insanların canı gönülden olmasını isterim Allah utandırmasın komutanım.

1
10
yanıtYanıtla
Tüm 34 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title