Haberler

Yaşar Nuri Öztürk Hastalanınca Genç Sevgili Ortadan Kayboldu

Güncelleme:

Şimdilerde kanser tedavisi gören ve durumu gittikçe kötüleşen Yaşar Nuri Öztürk, bir dönem çalkantılı özel hayatıyla gündeme gelmişti.

18 YILLIK YUVASINI YIKTI

18 yıllık evliliği bitiren Yaşar Nuri Öztürk, kendisinden yaşça bir hayli küçük olan Nazlı Kanaat ile aşk yaşamaya başlamıştı. Evlilik planları yapan çift, Yaşar Nuri Öztürk'ün hastalığının ortaya çıkmasıyla nikahı askıya almak zorunda kaldılar.

UNUTULUP GİTTİ

Bir dönem Türkiye'nin en çok konuştuğu isimlerden olan Nazlı Kanaat'in Yaşar Nuri Öztürk'ün rahatsızlanması ve popüleritesinin azalmasıyla hayatımıza girmesi gibi unutulması da hızlı oldu. Sırra kadem basan Kanaat'ten şimdilerde haber alınamıyor.


TANIŞMA HİKAYELERİNİ BÖYLE ANLATMIŞTI

Yaşar Nuri Öztürk, Ankara radyosunda Türk Sanat müziği sanatçısı olan Nazlı Kanaat'le tanışma hikayelerini şöyle anlatmıştı: "Saba'nın (Tümer) programı buna aracı oldu tabiri caizse. Biz "Türk sanat müziğini bugün kim defosuz okuyor?" diye konuşurken ben de Nazlı Hanım'ın önemli bir yeri olduğunu söyledim. Yoksa Nazlı Hanım'ı tanımam; evli midir, bekâr mıdır, kaç çocuğu var, bilmem. O da zarif bir insan, teşekkür etmek için beni aradı. Zaten halası 'Koca adam seni övdü, aç teşekkür et' deyince aramış. Oradan başladı iş. Bekâr olduğu ortaya çıkınca tabii kancayı taktım açıkçası. Sonuç böyle oldu.


"HAYATIMDA İLK DEFA..."

Sonra ikinci, üçüncü, dördüncü telefon… Bir konuşmamızda 'İstanbul'a geliyor musunuz? Müzikle ilgili sohbet edelim' dedim. 'Arada geliyorum, gelirseniz konuşuruz' dedi. Ben de 'Ankara'ya özel olarak bunun için gelsem ne olur?' diye sordum. 'Zahmet olur ama siz bilirsiniz' deyince gittim Ankara'ya. Hayatımda ilk defa bir hanımefendiyle görüşmek üzere şehirlerarası yolculuk yaptım.


KIZI YAŞINDA MI?

Nazlı Hanım da 44 yaşında. Gazeteler 'Kendinden 20 yaş küçük kadınla nişanlandı' diye yazıyor ama Nazlı 69 doğumlu. Ben 62 yaşındayım, 61 yaşında bir hanım mı bulacaktım? Bunu söyleyen aşağılık, soytarı biri. Nazlı Hanım'ın 30 ya da 25 yaşındaki bir hanımla farkı yok.

"AŞKIN AFETİNE MARUZ KALDIM"

Aşk afettir. Hayatımda da hep acı ve ıstırap olmuştur. Ama yaratıcıdır da. Mutlu olmak için sevgi ve saygı aşktan önceliklidir. Bir daha aşkın afetine maruz kalmak istemem."


Kaynak: Haberler.com / Magazin

Yaşar Nuri Öztürk Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Jasmine bebek toplatılıyor mu, Jasmine bebek nedir? 29 Mart Cuma Hutbesi yayınlandı! 29 Mart Cuma Hutbesi tam metni! Diyanet 29 Mart Cuma Hutbesi! Survivor kim kazandı? 28 Mart Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? Survivor kim elendi? 28 Mart Perşembe Survivor'da kim elendi? İnci Taneleri CANLI izle! 28 Mart İnci Taneleri 11. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! Talip Aşık kimdir? Zafer Partisi Hatay- Hassa Belediye Başkan adayı Talip Aşık kaç yaşında, nereli? Cemil Kurt kimdir? CHP Manisa Selendi Belediye Başkan Adayı Cemil Kurt Kaç yaşında, nereli? Tahsin Akdeniz kimdir? CHP Manisa Sarıgöl Belediye Başkan Adayı Tahsin Akdeniz Kaç yaşında, nereli? Mehmet Kavallı kimdir? Zafer Partisi Hatay- Erzin Belediye Başkan adayı Mehmet Kavallı kaç yaşında, nereli? Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

GERCEK:

birde saraydakinin pisliklerini gosterseniz ama yapamazsiniz tabi!

39
31
yanıtYanıtla
Hakan:

Belkide ölüm döşeğinde yatan bir insanı böyle haberlerle itibarsızlaştırmaya çalışmak çokmu ahlaki

34
7
yanıtYanıtla
nuri:

DERE KENARINDAN YER ALMA SEL ALIR, KIRK YAŞINDAN SONRA GENÇ KARI ALMA EL alır.

33
3
yanıtYanıtla
Nur:

Devamli komsu kadinin dekoltesine bakan X amca kocasi evde yokken buyu yaptiran X teyze. Esnafa borc takan dolandiran ici fesatlik dolu X abi devamli komsu kizlarin dedikodusunu yapan iftiralar atan X abla naber. Nasil geciyor Ramazan. Aferin size gunahsiz kullar. Birakin ya hasta adami cocuklarinizla ugrasin issizliginizle ugrasin musluklarinizi tamir ettirin fatura yatirin komsularla merhabalasin. Bu ulkenin basina dertsiniz ya.

16
16
yanıtYanıtla
salak koyunlara:

Eyy şahsiyetsik koyunlar, bu adamın IMAM AZAM EBU HANIFE sini okudunuz mu? Dininizi öğrenirsiniz, ama okumaktan siz ne anlarsınız ki? Siz tek cahil ezberci zırtapozların peşine düşersiniz.

8
20
yanıtYanıtla
Birisi:

Kadınlarınızı seviniz, onlarda göremediğiniz başka güzellikler vardır. . . Ne güzel açıklıyor herşeyi yüce rabbim.

15
3
yanıtYanıtla
gözlemci:

Kimse aradaki yaş farkı için saldırmasın sakın. Resulalah''ın evlilik yaş farkı tokat gibi iner suratınıza. Ha, etik mi derseniz, bu tartışılabilir.

12
6
yanıtYanıtla
Bebek:

Evlerinde binlerce sorunu olan amcalar teyzeler ne istiyorsunuz hasta adamdan. Caniniz mi sikiliyor. İftara kadar boyle mi olduruyorsunuz zamani yoksa aclik beyninizi mi sulandirdi. Biraz insan olun. İyi insan degil sadece insan olun.

17
1
yanıtYanıtla
nişan bitti mi?:

sevgililer gününde nişanlandığını kasılarak anlatan bu ergen bakalım nalları hangi gün dikecek,

5
11
yanıtYanıtla
salih:

günahlarını topladığının farkındasındır umarım

yanıt5
yanıt1
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title