Haberler

Yaşar Nuri Öztürk, İhsanoğlu'nu Hırsızlıkla Suçladı

Güncelleme:

İlahiyat profesörü Yaşar Nuri Öztürk, cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'na çok konuşulacak bir suçlamada bulundu.

Prof. Dr. Yaşar Nuri Öztürk, Köşk adayı Ekmeleddin İhsanoğlu hakkında önemli iddialar ortaya attı. Öztürk, “İhsanoğlu başka bilim insanların eserlerini alıp kendi imzasıyla yayınlayarak profesör oldu” dedi.

Sokak TV'de Hulki Cevizoğlu'nun sunduğu “Ceviz Kabuğu” programına konuk olan Öztürk, İstanbul Üniversitesi eski Rektörü Kemal Alemdaroğlu'nun da bu mesele yüzünden üniversitedeki görevinden uzaklaştırıldığını iddia etti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Ekmeleddin İhsanoğlu Yaşar Nuri Öztürk Güncel Haberler

500

Yorumlar (26)

VATANDAŞ 25:

HOCA SONUNDA SENİDE KAYIP ETTİK,BUNU SÖYLEYEN BİRBAŞKASI OLSA ANLARIM DA SENİNDE BİR GÜN SATILACAGINI DÜŞÜNEMEZDİM.TÜRK MİLLETİNİN CANI SAGOLSUN.

26
23
yanıtYanıtla
vatandas:

farkeden fazla birsey olmucak zaten cumurbaskani secilmicek.

22
18
yanıtYanıtla
tulekoglu:

sayın ozturk bu zamana kadar profesor beynın nerdeydı sımdı aklına dustu ayıp be ayıp

27
12
yanıtYanıtla
yakup ustayakupusta48@gmail.com:

Buna çamur at izi kalsın derler.Çok ayıp ettin Yaşar hoca.

yanıt0
yanıt0
magnezyali:

Çatıyada böyle biri yakışır zaten arkadaşlar.

19
17
yanıtYanıtla
FERHENG:

ALENEN YALAN SÖYLÜYOR. BEN BUNU BİR TARİHÇİ OLARAK SÖYLÜYORUM.ZATEN VİDEONUN SONUNDA BUNU BEN DEĞİL, BÖYLE SÖYLENİYORDU DİYOR SAHTEKAR.

17
18
yanıtYanıtla
çorum19:

dinime küfreden bari müslüman olsa seçim öncesi böyleleri neden ortaya çıkarki anlaşılmıyor kaç para aldığınıda açıklasında görelim delikanlılığını allah yüzünde nur bırakmamış birde hocayım diye geziyor.

22
12
yanıtYanıtla
konya erkegim@m.m:

Ondan Cumhurbaşkanı olsa bendende amerika başkanı olur sengit cematin yanına biraz daha ders öğren belki 50sene sonra Türkiyede muhtar filan olursun daha istiklal marşını bilmiyon sen bizi nasıl yöneteceksin Sayın Başbakanın dedigi gibi senin , chp nin müdürünü,birde o milliyetçigim diyen bahçesizinin eline üç koyun verecen onları bile kurda kaptırırsınız yani gülene anladınızmı monşerler

10
20
yanıtYanıtla
Aksakal:

Yasar hoca CHP den, deplasmani fena aldi..

15
8
yanıtYanıtla
yaku p ustayakupusta48@gmail.com:

Hiç bir değeri olmayan Yaşar hocanın bu tutumunu kınıyorum

yanıt0
yanıt0
Tüm 26 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title