Haberler

Fethi Yaşar, Hemşerileriyle Buluştu

Güncelleme:

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma, Tanıtma ve Kalkınma Vakfının gecesine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.

Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Sandıklı Yardımlaşma, Dayanışma, Araştırma, Tanıtma ve Kalkınma Vakfı'nın (SANVAK) gecesine katılarak hemşerileriyle bir araya geldi.

Hemşeri derneklerine destekleriyle adından söz ettiren Yaşar, memleketlerinin kültürünü yaşatan, geleneklerini sürdüren, iyi günde kötü günde bir araya gelerek hemşerisine sahip çıkan derneklere destek verilmesi gerektiğini söyledi.

"HEMŞERİ DERNEKLERİNE KUCAĞIMIZI AÇTIK"

Eşi Azize Yaşar ile birlikte katıldığı programda, Yaşar, "Göreve geldiğim günden bu yana Yenimahalle Belediyesi olarak hemşeri derneklerine kucağımızı açtık. Derneklerin çalışmalarına katkı yapmak için elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Çünkü şuna inanıyoruz; doğduğumuz toprakları da unutmayacağız, doyduğumuz topraklara da sahip çıkacağız" dedi.

TUBİL GECEYE RENK KATTI

Gecede konuşma yapan SANVAK Başkanı Vedat Çavuş ise vakıfta büyük emeği olduğunu söylediği Yaşar ailesine teşekkür etti.

Kadınlara karanfilin de dağıtıldığı gecede sahne alan Yenimahalle Belediyesi Tubil Halk Dansları Topluluğu geceye renk katarak, konukları coşturdu. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yenimahalle Belediyesi Fethi Yaşar Sandıklı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title