Haberler

Yaşar Arslan Milletvekili Aday Adaylığını Açıkladı

Güncelleme:

AK Parti Bartın eski İl Başkanı Yaşar Arslan, 7 Haziran 2015'teki milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığını görkemli bir tanıtım yemeği ile açıkladı.

7 Haziran 2015'te yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerinde AK Parti'den aday adaylığını kamuoyuyla paylaşan Yaşar Arslan, "Amacımız bugüne kadar büyüyen, gelişen Bartın'ımızı daha büyük bir Bartın haline getirmektir" dedi.

AK Parti Bartın eski İl Başkanı Yaşar Arslan, 7 Haziran 2015'teki milletvekilliği genel seçimleri için aday adaylığını açıkladığı görkemli bir tanıtım yemeği düzenledi. Bartın Grand Astra Otel'de düzenlenen yemekli tanıtım toplantısına, AK Parti Bartın il yöneticileri, ilçe ve belde başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, parti teşkilat mensupları, belde belediye başkanları, STK başkan ve yöneticileri ve çok sayıda davetli katıldı. Batı Karadeniz bölgesinden ilk aday adaylığını açıklayan Yaşar Arslan, AK Parti'nin Haziran seçimlerinde hem Bartın'da hem de Türkiye genelinde oyunu ciddi oranda arttıracağına söyledi. 6 yıl boyunca özveri ve samimiyetle çalıştığı ifade eden Yaşar Arslan Bartın'a daha iyi hizmet etmek için milletvekili aday adayı olduğunu söyledi.

Siyasete 1987 yılında başladığını ifade eden Yaşar Arslan, "1987 yılında siyasete başladım. Değişik kademelerde çeşitli görevler yaptıktan sonra AK Parti'de 2009 yılında tekrar aktif siyasete başladım. 1 yıl il sekreterliği yaptım. Akabinde teşkilat başkanlığı yaptım. Zerre kadar aklımızdan geçmeyen bu görevler bize nasip oldu. Bartın'da tüm teşkilatlarımızın temayülü sonucunda da 9 Şubat 2011'de bugünkü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın atamasıyla yaklaşık 14 ay il başkanlığı yaptım. Akabinde 4. olağan kongre sürecinde de büyük bir ittifakla tek adayla girilen kongremizde de delegasyonun güvenini alarak, il başkanlığı görevini 3 yıl ifa ettik. 2009 yılından beri değerli büyüğümüz Yakup Ulupınar olmak üzere bana destek veren tüm teşkilat kademelerime teşekkür etmek istiyorum" diye konuştu.

"6 YIL BOYUNCA GÖREVİMİ ÖZVERİ VE SAMİMİYETLE YAPMAYA ÇALIŞTIM"

Siyasette herkesin bir takım hedef ve planları olduğunu ifade eden Yaşar Arslan, "10 Ocak'ta 1 buçuk dönem yaptığım il başkanlığı görevimi yol arkadaşım, dava arkadaşım Hüseyin Manav'a devrettim. Bu bir bayrak ve hizmet yarışıydı. 6 yıl boyunca bu işi şerefimizle, onurumuzla bütün özveri ve samimiyetimizle yapmaya çalıştık. Siyaset uzun soluklu bir maraton, ben bugüne kadar hiçbir aldığım görevi asla ben bunu istiyorum demedim. 'Görev istenmez verilir' felsefesi bizim hep belleğimi diri tuttu. Bu süreçte de herkesin siyasette bir takım hedefleri, planları var. Yaşadığımız süreçte yaptığım işler neticesinde biz bugüne geldik" diye konuştu.

"AMACIM BARTIN'A HİZMET ETMEK"

Amacının Bartın'a hizmet etmek olduğunu ifade eden Yaşar Arslan, "Bu ulvi görev bize tebliğ edilirse canla başta Bartın'ı büyütmek için hep beraber en ücra köyden başlamak üzere ayrım gözetmeksizin çalışmaya kararlıyız. Bundan sonraki süreçte hep yanınızda olmak istiyorum, bir evladınız bir kardeşiniz olarak. 2 tane slogan belirledik. Amacımız bugüne kadar büyüyen gelişen Bartın'ımızı daha büyük bir Bartın haline getirmek. Hep beraber birlik içerisinde büyük Bartın yolunda hep birlikte diyoruz. Bugüne kadar Bartın ölçeğinde hiç hedef 2023 demedik. Hedef 2053, 2071 dedik, hep Türkiye ölçeğinde söyledik. Ben buradan bütün Bartın kamuoyuna bunu vurgulayarak söylemek istiyorum. Hedef Bartın'da 2023, 2053, 2071. Her şeyi ekonomik rakamlarla ifade etmeyi doğru bulmuyorum. Kültürel, insan ve sosyal yapımızla daha geniş perspektifte düşünerek Bartın'ı büyütmek istiyoruz. Diğer bir sloganımızda içimizden biri, büyük Bartın için Yaşar Arslan ile el ele diyoruz. Amacımız birilerine rakip olmak değildir. AK Parti'den benden sonra çıkacak bütün aday adaylarına buradan başarılar dilemek istiyorum. Bu bir yarış, siyasi büyükler kimi uygun görüyorsa, bunu emir kabul ederiz ve canla başla çalışırız. İnşallah bundan sonraki süreçte içinizden biri olarak, büyük Bartın için el ele diyorum. 7 Haziran'da yapılacak olan milletvekilliği genel seçimlerde aday adaylığımı Bartın kamuoyuyla paylaşıyorum" dedi.

Yaşar Arslan konuşmasının ardından, AK Parti il yönetimi, ilçe ve belde başkanları, belediye ve il genel meclisi üyeleri, parti teşkilat mensupları ve belde belediye başkanları ile toplu fotoğraf çektirdi. Yaşar Arslan, tüm masaları tek tek ziyaret ederek, davetlilere yakından ilgilendi. - BARTIN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yaşar Arslan Ak Parti Türkiye Bartın Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

ahmet uyar:

kendine bir sor, sen kimsin, böyle şerefli bir görevi hakediyormusun bakalım, asabi yaşar efendi.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title