Haberler

Yaşanan Tartışma Sonrası Rastgele Ateş Açan Şahıs Dehşet Saçtı

Şişli’de bir barda yaşanan tartışma sonrası silahını çıkartıp rastgele ateş açan müşteri dehşet saçtı.

Şişli'de bir barda yaşanan tartışma sonrası silahını çıkartıp rastgele ateş açan müşteri dehşet saçtı. Silahlı kavga ve sonrasında yaşanan dehşet anları güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Olay, geçtiğimiz günlerde sabah saat 05.00 sularında Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan bir barda meydana geldi. Barda bulunan müşteriler arasında çıkan tartışma sonrası arbede yaşandı. Yaşanan arbedenin ardından E.Y. (29) belindeki silahı çıkartarak rastgele havaya ateş açmaya başladı. Açılan ateş sonucunda M.A.Ş. (24) boynundan yaralandı. Yaralı şahıs, müşteriler tarafından hastaneye kaldırıldı. Barda bulunan bazı müşteriler, silahlı kişiyi engellemeye çalıştı. Bu sırada kimliği tespit edilemeyen bir müşteri ise elinde silah bulunan kişiye masa fırlatmaya çalıştı. Fırlattığı masanın barın güvenlik görevlisine isabet etmesine kızan diğer güvenlik görevlileri ise müşteriyi darp etmeye başladı. Yere yatırılan müşteri, bar görevlileri tarafından tekme tokat dövüldü. Güvenlik görevlilerinin elinden kurtulan müşteri kendisini can havliyle dışarı attı. Meydana gelen olay büyük bir paniğin yaşanmasına sebep oldu. Müşterilerin bir kısmı ateş açılması sonucunda korkup yere yattı. Bazı müşteriler ise devrilen masalardan dolayı düşe-kalka kaçışmaya başladı. Dışarıya kaçan müşterilerden sinir krizi geçirenler oldu. Kargaşaya sebep olan kişiler yaşanan izdihamı fırsat bilerek olay yerinden kaçtı.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Barda yaşanan dehşet anları ise güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde, barda eğlence sürdüğü sırada arbede çıktığı görülüyor. Bu sırada elinde silah bulunan bir kişi ateş etmeye başlıyor. Silahlı kişiyi durdurmaya çalışanlar ise zor anlar yaşıyor. Şahsın rasgele ateş etmesi üzerine barda bulunan müşteriler yere yatarak kurşunlardan korunmaya çalışıyor. Rasgele ateş edip, kavga eden zanlının ise olay sırasında ağzındaki sigarayı hiç çıkarmaması dikkat çekiyor. Tekme ve masaların havada uçuştuğu kavganın ardından zanlı dışarı çıkartılıyor. Bu sırada bar görevlileri ise silahlı şahsı durdurmak için masa fırlatan müşteriyi tekme tokat dövüyor. Saklandığı masanın altından çıkan bir kadın da düşe kalka bardan kaçmaya çalışıyor. Ortalığın sakinleşmesinin ardından bardaki müşteriler koşarak dışarı kaçmaya başlıyor. Kapı önüne çıkan bir kadının da olayın şokuyla sinir krizi geçirdiği görülüyor.

3 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Ekipleri olayın ardından inceleme başlattı. Güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen ekipler, yaptıkları çalışma sonrası 3 kişiyi gözaltına aldı. Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan zanlılar, yapılan işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Şişli Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title