Haberler

Yaşamıma Dokunun" Projesi Araştırma Hastanesinde Hayata Geçti

2015 yılı SODES Projeleri kapsamında Atatürk Üniversitesi ve Palandöken Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan “Yaşamıma Dokunun” isimli proje, 219 bin 561 TL bütçeye hayata geçirildi.

2015 yılı SODES Projeleri kapsamında Atatürk Üniversitesi ve Palandöken Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından hazırlanan "Yaşamıma Dokunun" isimli proje, 219 bin 561 TL bütçeye hayata geçirildi.

Doğu Anadolu Bölgesi'nde ilk ve tek olan proje, Atatürk Üniversitesi Araştırma Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Polikliniği'nde gerçekleşti.

Araştırma Hastanesi Çocuk Psikiyatrisi Polikliniği içerisinde oluşturulan bu merkezde öncelikle çocukların ve ailelerin karşılanacağı ilk görüşme odasında hastalık tanı ve tedavi aşamasında karşılaştıkları sorunların çözümüne katkı sağlamak için, uzman doktorlar tarafından bilgi verilecek ve ihtiyaçları doğrultusunda yönlendirilecekler.

Yine proje kapsamında oluşturulan oyun terapi odasıyla tedavi sürecindeki çocukların oyuncak ve oyunlarla kendilerini ifade edebilmeleri, doğru iletişimi kurarak sorunlarını çözmelerine, olumsuz davranışlarını değiştirmelerine ve kendilerine olan güven ve hastalıklarını yenebileceklerine olan inançlarının güçlenmesine yardımcı olunacak.

Projeyi yerinde inceleyen Palandöken Kaymakamı Gürbüz Karakuş ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necip Becit, bu tarz projelerin her yaştan çocukların gelişimine ve yaşamına kolaylıklar katacağını belirttiler. - ERZURUM

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Doğu Anadolu Bölgesi Atatürk Üniversitesi Palandöken Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title