Haberler

"Yaşamaz" Denilen Köpeğin Değişimi Görenleri Şaşırtıyor

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde uyuz nedeniyle tüyleri dökülmüş ve aşırı zayıflamış halde bulunan Alman kurdu cinsi köpeğin 6,5 aylık tedavinin ardından yaşadığı değişim, görenleri şaşırtıyor.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde hayvanseverler tarafından 6 Ekim 2015 tarihinde Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezine tüyleri tamamen dökülmüş ve aşırı derecede zayıflamış halde getirilen 3 yaşındaki Alman kurdu, yaklaşık 6,5 aylık tedavinin ardından sağlığına kavuştu.

Ereğli Belediyesi Veteriner İşleri Müdürü Atilla Bulak, AA muhabirine yaptığı açıklamasında, ilçedeki hayvanseverler tarafından bulunan ileri derecede uyuz ve uyuza bağlı olarak kaşeksi, dermatit belirtileri gösteren 3 yaşındaki Alman kurdunun ölmek üzereyken rehabilitasyon ve bakım merkezine getirildiğini söyledi.



"YAŞAYACAĞINI UMUT ETMİYORDUK"

Bakım altına aldıkları köpeğin uygulanan tedaviye olumlu yanıt verdiğini anlatan Bulak, şunları kaydetti:

"Açıkçası yaşayacağını hiç umut etmiyorduk. Son bir çare olarak tedavi uygulamaya başladık. Köpeğin de bu tedaviye açıkçası fazla reaksiyon vermesi bizleri umutlandırdı. Yaklaşık 6,5 ay süren tedavinin ardından ilk geldiği günkü fotoğrafı ile şimdi çekilen fotoğrafı gösterdiğimizde kimse inanmıyor. Şu anda amacımız bu köpeği yakın bir zamanda sahiplendirmek."



Köpeğin Sokak Hayvanları Rehabilitasyon ve Bakım Merkezi'ne ilk getirildiğinde çekilen fotoğraf ile tedavisinin ardından çekilen fotoğraf arasındaki farkı görenler şaşırıyor.

Kaynak: AA / Güncel

Zonguldak Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (24)

gulay:

Barinaklar daha modern hale getirilerek daha cok artsin. sokaktan hayvanlari kurtaralim.

58
0
yanıtYanıtla
deniz:

Allah sızden bınkere razı olsun. bütün işleriniz rasgelsın.

31
2
yanıtYanıtla
vize:

allah cc hazretleri. . bu köpeğe merhamet edip yaralarını saran insanlardan razı olsun kendilerine tşk ederiz. .

31
1
yanıtYanıtla
hayvan dostu:

Arabasi olanlara sesleniyorum lutfen barinak adreslerini internetten bulun size en yakin barinaklara yiyecek, mama yardimi yapin rica ediyorum. cok sevap

27
0
yanıtYanıtla
Emr.:

ALLAH sizi cennetiyle şereflendirsin. Şu mübarek gün o kadar sevindim ki bu habere emegi gecenlerden ALLAH razı milyonlarca razı olsun

24
3
yanıtYanıtla
ÇÇ:

ÇOK GÜZEL HAYVAN

26
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın1980:

Eger gercekse gordugum. buba yardim eden veteriner iyi insan demek . bir konuya degonkmek istiyorum. yanlis anlasilmasin bizim musluman aleminde hayvana vazla deger verilmez yalanmi ?

12
13
yanıtYanıtla
adam:

Ellerinize, yüreginize saglik. Ne güzelmis meger:-)

24
0
yanıtYanıtla
cok sevindim.:

Allah merhametlidir. demek ki bir hayvan sokakta oluyorsa yada bakimsizliktan, acliktan insanlar suclu. biz biraz duyarli olsak hic bir hayvan telef olmaz.

24
0
yanıtYanıtla
Mahmut demir Mobil-IOS:

Bir can kurtardığını kendi adıma çok sağ olun Allah razı olsun!

21
2
yanıtYanıtla
Tüm 24 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title