Haberler

Yaşam Mücadelesi Veren Sahibini Yalnız Bırakmadı

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçiren gencin görüntüleri.- Sahibine müdahale edilmesine izin vermeyen köpeğin iğne ile etkisiz hale getirilmesinden görüntüler.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: - Parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçiren gencin görüntüleri.- Sahibine müdahale edilmesine izin vermeyen köpeğin iğne ile etkisiz hale getirilmesinden görüntüler. - Eskişehir'deki bir parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçirdiği iddia edilen gencin pitbull cinsi köpeği, sahibine müdahale etmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine saldırdı- Köpek, belediye ekipleri tarafından uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirildikten sonra sahibine tıbbi müdahalede bulunulabildi Eskişehir'de, bir parkta uyuşturucu madde kullandıktan sonra kriz geçirdiği öne sürülen gence ait pitbull cinsi köpek, sahibine müdahale etmek isteyen polis ve sağlık ekiplerine saldırdı.Polisi arayan bir kişi, Osmangazi Mahallesi Şehit Raif Özgür Parkı'nda bir gencin, pitbull cinsi köpeğin saldırısı sonucu yaralandığı yönünde bilgi verdi. İhbar üzerine olay yerine giden polis ve sağlık ekipleri, ismi henüz belirlenemeyen ve yarı baygın halde yerde yatan gence yaklaştığı sırada köpeğin saldırısına uğradı. Ekipler, araçlarda bulunan megafonla yanına yaklaşamadıkları kişiyi uyandırmaya çalıştı. Bir süre sonra kendine gelen genç, köpeğiyle birlikte olay yerinden uzaklaşarak, Subaşı Sokak'taki bir apartmanın otoparkına girdi.Saldırgan köpek, Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi ekipleri tarafından uyuşturucu iğneyle etkisiz hale getirildi.Bu sırada baygın haldeki kişi de polis ekipleri tarafından 112 Acil Servis ambulansına taşındı. Uyuşturucu madde kullandığı iddia edilen genç, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.Tedavi altına alınan gencin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
title