Haberler

Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi Kursiyerleri Hünerlerini Sergiledi

Mersin’in Tarsus ilçesinde belediyeye bağlı Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerleri resim sergisi açtı, müzik dinletisi sundu.

Mersin'in Tarsus ilçesinde belediyeye bağlı Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerleri resim sergisi açtı, müzik dinletisi sundu.

Tarsus Belediyesi tarafından Fevziçakmak Mahallesi'nde bulunan eski itfaiye binasına yapılan tadilattan sonra hizmete giren Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi'nde eğitim gören kursiyerler göz nuru ve el becerilerini sergilediler.

Kursiyerler ilk olarak müzik dinletisi sunarken, ardından resimlerini sergilediler.

Tarsus Belediyesi'nin hayata geçirdiği Yaşam Boyu Eğitim ve Spor Merkezi kursiyerlerine gösterdikleri çalışmalar için teşekkür eden Belediye Başkanı Şevket Can, bundan sonra bu tür faaliyetlerin artarak devam edeceğini, emek veren kursiyerlere ve diğer branşlarda kurslarına devam eden kursiyerlere başarılar diledi.

Tarsu AVM içerisinde düzenlenen etkinliğe Tarsus Belediye Başkan Yardımcıları Rıdvan Aksoy ve Hüseyin Boro ile çok sayıda vatandaş katıldı. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mersin Tarsus Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title