Haberler

Yasak Bölgeye Girdi, İtfaiye Tarafından Kurtarıldı

Antalya’da falezlerden ayağı kayarak düştüğü yerde mahsur kalan kişiyi, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı.

Antalya'da falezlerden ayağı kayarak düştüğü yerde mahsur kalan kişiyi, Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurtardı. Kurtarılan 45 yaşındaki Muti Elma'nın ilk isteği su ve sigara oldu.

Edinilen bilgiye göre, olay saat 16.30 sıralarında Gençlik Mahallesi Karaoğlan Parkı, Antalya Büyükşehir Belediyesi Bülent Ecevit Kültür Merkezi yanındaki falezlerde meydana geldi. İnşaat işçisi 45 yaşındaki Muti Elma gezme amacıyla, Karaoğlan Parkı'na geldi. Bir süre burada dinlenen Elma, denizi izlemek için falezler üzerindeki yasak cam bölmeden kayalık alana indi. Bir alt bölüme inmek isteyen Elma'nın ayağı kaydı ve düştü. Yaklaşık 15 metre sürüklenen Elma, ağaç dallarına da tutunarak, uçurumun eşiğinde mahsur kaldı. Çevredekilerin haber vermesiyle olay yerine, polis, itfaiye ve sağlık ekipleri geldi. Olay yerine ilk gelen sivil bir polis, tehlikeyi göze alarak Elma'nın bulunduğu yere inmeyi başardı. Hafif alkollü olduğu gözlenen Elma'yı kolundan sımsıkı tutan polis uçurumdan düşmesini önledi. Antalya Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri kurdukları ipli sistem ile Elma'nın yanına indi. Elma'yı kafasına baret takıp güvenli bir şekilde belinden bağlayan ekip, makaralı sistemle çekti. Yaklaşık bir saatte bulunduğu yerden kurtarılan Elma, itfaiyenin kollarında parka çıkarıldı. Yürüyerek ambulansın yanına gelen Elma'nın ilk isteği su ve sigara oldu.

Elma, ayağının kayması sonucu falezlerden düştüğünü söyledi. Elma, sağlık kontrolünün ardından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Bülent Ecevit Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title