Haberler

Yasak Aşkını Böyle İlan Etti

Güncelleme:

Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkı Facebook'ta paylaştığı fotoğraflarla ilan etti.

Şeyma Subaşı suskunluğunu bozdu. Subaşı, Acun Ilıcalı ile yaşadığı aşkı Facebook'ta paylaştığı fotoğraflarla ilan etti. 

Şeyma Subaşı, "Acun Ilıcalı'nın yasak aşkı" olarak anılmaya başladığından beri magazin basınının gündeminde. Israrlı sorulara rağmen ilişkisi hakkında konuşmaktan hep kaçınan 21 yaşındaki Subaşı, bu suskunluğunu Facebook sayfasına yüklediği fotoğraflarla bozdu.

HER YERDE BİRLİKTELER

Acun Ilıcalı'nın programlarında da kostüm sorumlusu olarak çalışan Şeyma Subaşı'nın paylaştığı fotoğraflar arasında sevgilisiyle uçakta ve denizde verdiği pozlar da var. Ilıcalı tarafından teknede çekilen karede, ikilinin kalp şeklindeki bir pastayla baş başa kutlama yaptığı görülüyor.

BİRLİKTE GELİP AYRI ÇIKTILAR

"O Ses Türkiye"nin jüri üyeleri ve yarışmacıları, programın finalinin ardından Sortie'deki partide bir araya gelmiş, Acun Ilıcalı partiye sevgilisi Şeyma Subaşı ile katılmıştı. İkili, gecenin sonunda mekândan ayrı ayrı çıkmıştı.

SÖYLEŞİDE TANIŞTILAR

Acun Ilıcalı ile İstanbul Aydın Üniversitesi Moda Tasarım Programı Bölümü öğrencisi Şeyma Subaşı, 2009 yazında üniversitenin Florya kampüsünde gerçekleşen bir söyleşide tanışmıştı. Subaşı hemen ardından Ilıcalı'nın, 1 Ekim tarihinde yayınlanan "Var mısın Yok musun" yarışmasına katıldı ve yarışmada Hamdi beyin 69 bin liralık teklifine, "Evet" dedi.

2009 yazından itibaren birlikte olan ikili, bu sezon da birlikte iş yapmaya başladı. Şeyma Subaşı, üniversiteden arkadaşı Melis Ecem Güldüren ile birlikte Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği "Yok Böyle Dans" yarışmasının kostümlerini hazırlıyor. Şeyma Subaşı'nın ablası Kübra Subaşı da Ilıcalı'nın sahibi olduğu Acun Medya'da çalışıyor. Şeyma Subaşı henüz 17 yaşındayken Kanal D'de yayınlanan "Deniz Akkaya ile Top Model" yarışmasına da katılmıştı.

Kaynak: Magazin

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı Facebook Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title