Haberler

Yasak Aşk, 2 Kişinin Ölümüyle Noktalandı

Güncelleme:

Aksaray'da karısının teyzesiyle yasak aşk yaşayan adam korkunç bir plan yaptı. İlişkilerine rahatça devam etmek isteyen teyze ve koca 2 kişinin canını aldı.

Aksaray'da ilk evliliğinden 7 yaşında bir kızı olan Leyla Salman, 4 yıl önce imam nikahıyla Feyzullah Kılıç ile evlendi. Ancak Feyzullah Kılıç, Leyla'nın teyzesiyle aşk yaşamaya başladı. Feyzullah ve teyze Asya Salman, aşklarına engel olarak gördükleri eşlerini öldürmeye karar verdiler.

AV TÜFEĞİ İLE VURDULAR

Yaptıkları planı 11 Ocak günü uygulamaya koyan Feyzullah Kılıç ve Asya Salman, otomobille gittikleri Kireçlik mevkisinde Leyla Salman ve Uğur Ünal'ı av tüfeği ile vurarak öldürdüler. Cinayetin ardandan Feyzullah Kılıç ile yasak aşk yaşadığı teyze Asya Salman tutuklandı. Öldürülen Leyla Salman'ın geride kalan kızı Ö.'ye anneanne Hatice Salman bakıyor. Annesinin tatile gittiğini zanneden küçük kız, anneannesi ve teyzesi Sultan Salman ile birlikte vakit geçiriyor.

"YEĞENİME ANNELİK YAPIYORUM"

Teyze Sultan Salman, "Benim teyzem yeğenimi annesiz bıraktı ama ben de bir teyzeyim ve yeğenime annelik yapıyorum. O bizim her şeyimiz. Ona annesinin öldüğünü söylemedik. Çünkü annesine çok düşkün. Annesinin tatilde olduğunu ve kısa süre sonra döneceğini söyledik. Geçen hafta yıldızlarla dolu karnesini aldı ama annesine gösteremediği için sevinemedi bile. Şimdi karnesini yanından ayırmıyor, annesine göstereceği günü bekliyor. Onun halini gördükçe katillere ne diyeceğimi bilemiyorum" diye konuştu.

"YAŞANAN VAHŞETİ HİSSETTİ"

Annesinin öldürüldüğü gece yeğeninin ansızın uykudan uyandığını anlatan Sultan Salman, "Yeğenim gece bir anda kalkıp 'içim yandı teyze bana bir bardak su verir misin' dedi. Sanki yaşanan bu vahşeti hissetti. Şimdi her gün annesini soruyor" dedi. Küçük Ö.'nün "Annem gelir gelmez karnemi göstereceğim" demesi ise yürekleri dağladı. Yaşanan olaylar nedeniyle zor günler geçirdiklerini söyleyen Sultan Salman, "Biz bir yandan kendi acımızı yaşarken, bir yandan da ev sahibi yaşanan bu durumları bahane ederek bizi evden çıkarmaya çalışıyor" dedi.

7 yaşındaki Ö.'ye anneannesi Hatice Salman ile teyzesi Sultan Salman bakıyor. Sultan Salman "Teyzem yeğenimi annesiz bıraktı ama ben de yeğenime annelik yapıyorum" diyor.

KORKUNÇ PLANI BÖYLE YAPTILAR

İlk evliliğinden 7 yaşında bir kızı olan Leyla Salman (23), 4 yıl önce ikinci evliliğini Feyzullah Kılıç ile yaptı. Feyzullah düğünlerde kameramanlık yaparak ailesini geçindiriyordu. Leyla'nın evliliği mutlu gidiyordu. Ancak Feyzullah, eşinin evli olan 35 yaşındaki teyzesi Asya Salman'a aşık oldu. İkili yasak aşk yaşamaya başladı. Feyzullah ve Asya sık sık buluşuyordu. Kocası ve teyzesi arasındaki yakınlaşma Leyla'nın da dikkatini çekiyordu. Ancak aralarında ilişki olabileceğini düşünmüyordu. Teyze Asya Salman ise 2 yıldır, nakliyecilik yapan Uğur Ünal (30) ile imam nikahıyla evliydi. Leyla'nın annesi Hatice de damadı ve kız kardeşi arasındaki yakınlığı fark edip, kızını uyarmıştı. Bu yakınlaşmadan rahatsız olan Leyla, birkaç kez eşiyle konuştu ama Feyzullah her seferinde "Yok öyle bir şey" diyerek reddetti.

YEMEK YİYİP ALKOL ALDILAR

Uzun süre yasak aşk yaşayan Feyzullah ve Asya, eşlerini aralarında engel olarak görmeye başladı. İki aşık korkunç bir plan yapıp, Uğur ve Leyla'yı öldürmeye karar verdi. 11 Ocak günü Feyzullah ve Asya yanlarına eşlerini alıp, otomobille Ihlara Yolu Kireçlik mevkisine gitti. Burada yemek yiyen dörtlü alkol almaya başladı. Daha sonra Feyzullah arabadaki av tüfeğini alıp, eşi Leyla ve Uğur'u öldürdü. Asya olay yerinden uzaklaşırken, Feyzullah polisi arayıp cinayetleri kıskançlık yüzünden işlediğini söyledi. Zanlı tutuklandı. Soruşturmayı derinleştiren polis, Asya Salman'ın da orada olduğunu belirledi. Asya Salman da cinayete yardım suçundan tutuklandı.


Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Leyla Salman Aksaray Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (155)

allah yok.:

allah yok.

7
341
yanıtYanıtla
DİNSİZ CHP:

ARKADAŞ DÜNYA VAROLDUĞUNDAN BERİ YARADAN PEYGAMBER GÖNDERDİ NEDEN, İNSANLAR SAPITTI, YARADAN HELAK ETTİ(SADON, GOMERE, POMPEİ) O ZAMANDAMI AKP VARDI, AKP UĞRAŞIYOR ALKOLE KARŞI ALKOLÜ KALDIRALIM DİYE DİNSİZ CHP VE SENİN GİBİ CAHİLLER KARŞI ÇIKIYOR, AKP NAMAZ NİYAZ DİYOR SENİN GİBİ CAHİLLER VE DİNSİZ CHP DİN DERSİNİ KALDIRMAK İÇİN DAVA AÇIYORSUNUZ, SAYIN ERDOĞAN DİYOR MANEVİ GENÇLİK SENİN GİBİ CAHİLLER DİYOR BEN EŞCİNSELİM SANANE, BEN SAPIK İNSANIM DİYORSAN AKP NE YAPSIN, CHP NİN OY ALDIĞI YERE BAK ALKOLİK İNSANLARIN KOKOŞLARIN EN FAZLA YAŞADIĞI YER AKP NE YAPSIN

57
17
yanıtYanıtla
türkmobilWeb@haberler.com:

Türk ırkı böyle işte

52
15
yanıtYanıtla
ZIKKIM İÇİN:

ALKOL ALAN İNSANDAN NE HAYIR GELİR ZATEN,

41
11
yanıtYanıtla
CCC:

islamın yasak ettiği herşeyde İNSANLAR İÇİN hayırlı BİRER HİKMET VARDIR (ZİNA , ALKOL VESAİRE VESAİRE. . . . . )

48
2
yanıtYanıtla
kara saraymobilWeb@haberler.com:

Kanı bozuk insanlar aksaraylılar her zaman diyorum iç anadolu dan adam çıkmaz.

21
27
yanıtYanıtla
Mert Mobil-IOS:

Bunların dini nikahını CHP kıymıştır!.. CHP sen yokmusun her taşın Altında sen varsın!.. :))

12
30
yanıtYanıtla
akp siZi bipppppppMobil-ANDROID:

tek yol RECEP TAYİP ERDOGAN

16
26
yanıtYanıtla
hasan Mobil-ANDROID:

hep CHP zihniyeti... kesin CHP yapmıştır :) kanser olan hastalar,soğuk giden havalar,kuruyan dereler,ozon tabakasının delinmesi vs hepsini CHP yaptı ah CHP ahhhhh

27
14
yanıtYanıtla
bir tane,dindar chp,li gösterin...?:

iddia ediyorum, , ben 70 yasindayim, , bugüne kadar ne duydum nede gördüm, , bir tane dört, dörtlük dindar bir CHP, yi. . . ama ickici sarhos, ayyas CHP, lileri, , görmeyen bilmeyen yoktur.

18
22
yanıtYanıtla
Tüm 155 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title