Haberler

Yasa Dışı Sınır Geçişleri

Kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsü sırasında 347 kişi yakalandı.

Kara hudutlarında yasa dışı geçiş teşebbüsü sırasında 347 kişi yakalandı.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde günlük faaliyetlere ilişkin bilgi yer aldı.

Buna göre, Kara Kuvvetleri Komutanlığı hudut birlikleri tarafından gün içerisinde, yasa dışı yollarla Suriye'den Türkiye'ye girmeye çalışan 264 kişi, Türkiye'den Suriye'ye çıkmaya çalışan 38 kişi yakalandı.

Ayrıca hudut hattında, 475 karton sigara, 9 kilogram muhtelif gıda ve bir motorlu araç ele geçirildi.

Gün içerisinde yasa dışı yollarla İran'dan Türkiye'ye girmeye çalışan 16 kişi, Türkiye'den Yunanistan'a çıkmaya çalışan 23 kişi, Türkiye'den Bulgaristan'a çıkmaya çalışan ise 6 kişi yakalandı.

Ayrıca, Jandarma Genel Komutanlığı unsurlarınca Türkiye'de bulunmak için yasal gerekleri taşımayan bin 3 kişi ve Sahil Güvenlik Komutanlığınca 92 kişi yakalandı.

Kaynak: AA / Güncel

Kara Kuvvetleri Komutanlığı Türkiye Suriye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu? Tövbe duası: Tövbe istiğfar duası okunuşu ve yazılışı nedir? Arapça Tövbe duası ve Türkçe meali! Tövbe nasıl edilir? Nasuh Tövbe duası nasıl okunur?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title