Haberler

YAŞ'tan Rusya ile Yeni Krizlerin Yaşanmaması İçin Önlem Alınması Kararı Çıktı

Güncelleme:

Cumhurbaşkanı Erdoğan, YAŞ kararlarını onayladı. Şura'da Rusya ile yeni krizler yaşanmaması için önlem alınmasına karar verildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yüksek Askeri Şura üyelerine Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde verilen akşam yemeği öncesinde, kendisine Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar ve Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz tarafından arz edilen YAŞ kararlarını onayladı. YAŞ Olağan Toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, Rusya ile diplomatik ve askeri diyalog kanallarının açık tutulması gerektiği yönünde karar alındığı ifade edildi.

PERSONEL VE YENİDEN YAPILANMA HAKKINDA BİLGİ SUNULDU

Başbakan Ahmet Davutoğlu başkanlığında, Genelkurmay Başkanlığı Karargahında yapılan toplantıda, Türk Silahlı Kuvvetlerinin "Ana Program ve Hedefleri, Harekata Hazırlık Durumu, Teröristle Mücadele, Karadeniz ve Doğu Akdeniz Deniz Alanlarına Yönelik Güvenlik Değerlendirmesi ve Hudut Güvenliği" konularında yapılan faaliyetlerle alınan tedbirlerin görüşüldüğü belirtilen açıklamada, personel ve lojistik konuları ile "TSK-2033 Yeniden Yapılanma Faaliyetleri" hakkında bilgi sunulduğu ifade edildi.

RUSYA İLE KRİZ DURUMU ELE ALINDI

Genelkurmay Başkanlığından, Yüksek Askeri Şura (YAŞ) Olağan Toplantısı sonrasında yapılan açıklamada, toplantıda son dönemde Suriye hududunda yaşanan gelişmelerin ele alındığı, bu bağlamda Rusya Federasyonu ile diplomatik ve askeri diyalog kanallarının açık tutularak, iki ülke silahlı kuvvetleri arasında arzu edilmeyen yeni durumların yaşanmasına engel olacak tedbirlerin alınmasının uygun olacağının değerlendirildiği bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Hulusi Akar Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (138)

VATAN:

noldu akplilere ? tutmadı demi?yemedi demi? rusya dünyanın ikinci güçlü askerine sahip ve ayrıca şuanda bir numara güç haline gelmiş ve sizler mi kafa tutcanız akpliler rusyaya?akp için canımı vermem ama bir kürt olarak canımı feda ederim türkiyeme. saygılar

53
64
yanıtYanıtla
akif as:

Senin canina ihtiyacimiz yok turkiye olarak. Sen git pkk icin canini les et pislik kürt

yanıt2
yanıt3
Hadi bakalim:

Noldiiiii korkumu sardi sizi? Kafanizdan büyük islere girmeyeceksiniz siz kim oluyorsunuzda dünya liderine kafa tutuyorsunuz?

25
66
yanıtYanıtla
TaşovaMobil-IOS:

Noldu çark ettin reis korkdunmu

20
49
yanıtYanıtla
nameren:

rusayayla savaş istiyoruz. ölmek istiyoruz . . .

22
39
yanıtYanıtla
dogrucu davut:

Sen hic savas yasadin mi...hayir...bilgisayar oyunu degil bu...apisip kalirsin.ölmek istiyormus beyefendi...

yanıt1
yanıt0
ÇAKIRCALI:

İLK ÖNCE ŞU DOĞALGAZ MUHTAÇLIĞINA ÇÖZÜM BULUNMALIDIR. . RUSYA VE İRANA MECBURİYETİMİZ KALMAMALI. . ALLAHINIZA KURBAN TÜRK MİLLETİ SONUNA KADAR YANINIZDA(FARELER HARİÇ). . .

45
11
yanıtYanıtla
istanbul:

bir aydır uçaklarını gözümüze sokuyolardı demek düşürelim diyeymiş s400 füzelerini yerleştirme bahanesiymiş akdenize indi sayılır istediği oldu mağdurları oynuyor

26
27
yanıtYanıtla
dombiraci:

Siz natoyu amerikayi beklerseniz oho ayvayi kokunle yemisinizdir ha ha

40
11
yanıtYanıtla
tayip gayrimüslimdir:

korkunun ecele faydası yok tayibbbbb alacaksın nasibini

32
18
yanıtYanıtla
Tüm 138 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title