Haberler

Galatasaray Başkanı: Galatasaray Saçma Sapan İddialara Cevap Vermez

Güncelleme:

Galatasaray Başkanı Yarsuvat, Fenerbahçe Genel Sekreteri Uslu'nun şaibe iddialarına sert yanıt verdi, "Galatasaray akıl dışı ve saçma sapan iddialara cevap vermez." dedi.

Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Mahmut Uslu'nun Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada şaibeli konuşmaların olduğu yönündeki iddialarına sarı-kırmızılı kulüpten sert yanıt geldi.

Ligin 25. haftasında sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı Sow'un son dakika golüyle 1-0 mağlup eden Fenerbahçe'de genel sekreter Mahmut Uslu, karşılaşmanın ardından kulübün resmi televizyonuna açıklamalarda bulunmuştu. Maçın değerlendirmesini yaptıktan sonra Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada şaibeli konuşmaların olduğu yönünde bir iddia ortaya atan Mahmut Uslu, "Kalecimiz Volkan koridorda konuştu diye 4 maç ceza aldı. İki haftadır koridorlarda bir şeyler oluyor rakiplerimizde. Şimdi şaibeli konuşmalar var. Bir gün önceki maçta (Kasımpaşa-Galatasaray) bir takım şeyler var. Biz şunu diyoruz, bir konuşmalar var. Devre arasında geç çıkmalar var. Neden federasyon bu işlere karışmaz?" diye konuşmuştu.

"USLU'NUN AÇIKLAMALARI HAYAL MAHSULÜ"

Mahmut Uslu'nun bu açıklamalarına sarı-kırmızılı yönetimden sert tepki geldi. Kulübün resmi internet sitesi aracılığıyla açıklamalarda bulunan Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, şu ifadeleri kullandı:

"Fenerbahçe Kulübü Genel Sekreteri Sayın Mahmut Uslu kulübümüzü hedef alan açıklamalarda bulunmuş. Bu açıklamaların hayal mahsulü olduğu açık. Bu talihsiz beyanın rakip kulübün yönetim kurulu tarafından düzeltilmesini beklerdik. Bilinsin ki, Galatasaray Spor Kulübü akıl dışı ve saçma sapan iddialara cevap vermez."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Duygun Yarsuvat Mahmut Uslu Kasımpaşa Spor Haberler

500

Yorumlar (10)

iron man:

Neresi sacma ikinci yari niye 11 dk. Gec basladi o zaman? Ve abdurrahim albayrak koridorlarda veysel sariyla ne konusmus olabilir ve ikinci yari butun ataklarin veyselin kanadindan yapilmasina ne diyeceksiniz?

1
12
yanıtYanıtla
uamobilWeb@haberler.com:

Sen galatasarayi fenevlemi karistirdin. Kuş

9
1
yanıtYanıtla
TR-61 Mobil-IOS:

Yahu neyi tartışıyorsunuz federasyon şikeyi serbest bırakmadımı...?

9
0
yanıtYanıtla
GAZETECI:

GÖLGE ETMEYIN. ÖKÜZÜN ALTINDA BUZA ARAMAYIN. GÖZÜNÜZMÜ KORKTU ?

8
0
yanıtYanıtla
vethek:

ulan 90 1 lerin takımısınız hakemlerin bedavadan verdiği penaltılarla buralara geldiniz size 2. lik bile fazlayken gs ye laf atmak ne haddinize

5
2
yanıtYanıtla
ali baba:

sike fenerin 2. adi , dünya kabul etti sike yaptigini fenerin sadece federasyon kabul etmedi diye duruyorsunuz orda normalde 2. likte olacaktin sikefener, türkiyenin en aslan takimi GS ye kimse lafatmaya hakki yok hele fenerin hic yok.

6
0
yanıtYanıtla
KANBOZLU...:

BİLDİĞİN VEYSELİN KORİDOR OTOBAN OLDU . . . YÜZDE 80 LİK GOLÜ YÜZDE 90 YAPILACAK ŞEKİLDE ATAMADI VEYSEL SONRA SUS HAYAL ÜRÜNÜ

0
3
yanıtYanıtla
hasan tahsin:

bu fb yöneticileri kadar utanmaz adamlar görmedim. Ulan şikenin kitabını yazmışsınız, dünya futbol tarihine geçtiniz, Uefa sizi papatya topladığınız için mi Avrupa kupalarından men etti. . .

3
0
yanıtYanıtla
TÜRKİYE:

Türk futbol tarihinin tek ve unutulmaz şikecisi FENERBAHÇEMİZ''dir. Aziz başkan şikeyi yapmış, sonra da gidip İsviçre''de bizzat tescil ettirmiştir. Fener sonsuza Kadar bu kara lekeyi alnında taşıyacaktır. Bu şikecilik başkandan FB''li gelecek nesillere mirastır. Şikeyi asla unutmayacak ve unutturmayacağız.

3
0
yanıtYanıtla
sadullah:

şikesini savundugun azızın kızarmı

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title