Haberler

Yarsuvat: 4. Yıldızı Takmak İçin Çalışıyoruz

Güncelleme:

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, futbolda 4. yıldızı takmak istediklerini belirterek, özveri ile çalıştıklarını dile getirdi.

Galatasaray Kulübü Başkanı Duygun Yarsuvat, Lütfi Kırdar Kongre ve Sergi Sarayı'nda yapılan Yıllık Olağan Mali Genel Kurul'da açıklamalarda bulundu. 4. yıldızı takmak istediklerine vurgu yapan Yarsuvat, bu hedefe az kaldığını, sloganlarının 180 günde 4. yıldız olduğunu hatırlatarak özveri ile çalıştıklarını belirtti.

"ÜYELERİMİZDEN HİÇBİR ŞEYİ SAKLAMADIK"

Göreve geldiklerinden beri özverili şekilde çok iyi çalıştıklarını belirten Yarsuvat, "5 ay içinde bu imkanlarla yapılacak en iyi şeyleri yapmaya çalıştık. Görevi devraldıktan sonra olağanüstü mali genel kurul yaptık. Üyelerimizden hiçbir şeyi saklamadık. Sizlere çekmiş olduğumuz resmi gösterdik. Bu resim güzel bir resim değildi. Buna rağmen çalışmalara devam ettim. Bizler en büyük desteği sizlerden aldık" ifadelerini kullandı.

"ACİL OLAN TÜM TEDBİRLERİ ALDIK VE BUGÜNLERE GELDİK"

"Bizden önce yapılan anlaşmalar Galatasaray lehine yapılan anlaşmalar değildi" diyen Yarsuvat, "O zaman da söyledik şimdi de söylüyoruz. Galatasaray'ın gelirleri temlik edilmişti. Bir şirketin işini görebilmesi için sermayeye ihtiyacı vardı ama o sermaye yoktu. Galatasaray'ın günlük giderlerini karşılayacak, çalışanların maaşlarını ödeyecek birikim yoktu. Ancak yönetimde bulunan arkadaşlar büyük fedakarlıklar yaparak acil olan tüm tedbirleri aldık ve bugünlere geldik" dedi.

"PRANDELLI İLE DAVALAR DEVAM EDİYOR"

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Cesare Prandelli dönemi yaşananlar hakkında da açıklamalarda bulunan başkan Yarsuvat, "Biz göreve geldiğimiz zaman takımın başında yabancı bir antrenör vardı. Prandelli ile biz de başlangıçta beraber gidelim dedik. Fakat Florya'ya yaptığımız ilk ziyarette hoca ile futbolcular arasında iletişim eksikliğini gördük. İtalyanca'dan başka bir dil bilmeyen bir hoca var ancak takım dört dilde konuşuyordu. Takım yalnız kalmıştı. Futbolcular itimatlarını kaybetmişti. Onun üzerine Prandelli ile yolları ayırıp Hamza Hamzaoğlu'nu göreve getirdik iyi ki de bu hamleyi yapmıştık. Prandelli bizi CAS'a şikayet etti. Prandelli ile davalar devam ediyor. Sonucunu göreceğiz" diye konuştu.

Öte yandan Yarsuvat, hala birçok projeyi hayata geçirmek için çalışmalarını söyledi. Galatasaray Radyosu için de Yarsuvat, 15 Nisan'a kadar Galatasaray radyosunu kuracaklarını ve internet üzerinden yayın yapacağını dile getirdi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Cesare Prandelli Duygun Yarsuvat Galatasaray Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yavaş mı Altınok mu? Ankara anket sonuçlarında hangi aday önde? Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (3)

GAZETECI:

80 YASINDA ADAMIN BASKANLIKLA NE CIKARI OLUR. DURUSUYLA MAKAMI MÜKEMMEL DOLDURUYOR. YENILIRKEN BILE ALKISLANAN BIR GS SEYREDIYORUZ. NEYMIS:: . ÜNAL AYSALLA BU TAKIM YÜRÜMEMIS. AYSAL IS ADAMI TANINMASI GEREKIYORDU ELDE ETTI. SON SÖZ MEYVE VEREN AGAC TASLANIR. KIZA SÜMÜKLÜYKEN Kimse bakmaz. Ayna KARSISINA GECIP SACINI TARAR HALE GELINCE GELINIM DIYEN COK OLUR.

0
0
yanıtYanıtla
urfalir:

baskana. . bak. . dort. . yildiz. . isdiyo. . nerde. . gorulmus. . alti. . aylik. . baskanin. . . yildiz. . aldiyi. . . yav. . once. . sen. . . buceni. . tamamla. . odenecekleri. . ode. . alti. . aylik. . bebe. . yururmu. . baskan. . sacma. sapan. . mesajlari. . burak. . kendini. . kandirsin. . ancak.

0
0
yanıtYanıtla
GALATASARAY:

4. YILDIZ VE YARSUVATIN Bİ AN ÖNCE GÖNDERİLMESİ

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title