Haberler

Yarıyıl Tatili Sona Erdi

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Güroymak Kaymakamı Ufuk Özen Alibeyoğlu, 2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin başlaması nedeniyle mesaj yayımladı.

Alibeyoğlu, mesajında, ilçede 81 okulda 13 bin 920 öğrenci ve 826 öğretmenin ders başı yaptığını belirterek, ikinci dönemin başarılarla dolu geçmesi dileğinde bulundu.

İkinci döneme coşkuyla başlamanın mutluluğunu yaşadıklarını bildiren Alibeyoğlu, şunları ifade etti:

"Yönetici, öğretmen, milli eğitim camiası ve velilerimizle uyum içinde bizlere emanet edilen evlatlarımızı geleceğe hazırlamak ve onların geleceğe güvenle bakabilmelerini sağlamak yegane hedefimizdir. Çocuklarımız geleceğimizdir. Onları en iyi şekilde bilgilerle donatmak, eğitim öğretim süreçlerinden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak öncelikli görevimizdir. Çocuklarımızın, gençlerimizin daha iyi mekanlarda ve iyi şartlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Şimdiye kadar olduğu gibi bundan sonrada üzerimize düşen ne görev varsa yerine getireceğiz. Bu duygularla 2016-2017 eğitim öğretim yılı ikinci döneminin tüm öğretmen, öğrenci ve velilerimize hayırlı olmasını diliyor, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirilmesini temenni ediyorum."

Kaynak: AA / Güncel

Güroymak Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title