Haberler

Yarışmacı Dans Etti, Herkes Bakakaldı

Güncelleme:

Bu Tarz Benim'in iddialı yarışmacılarından Ayşenur Balcı, katıldığı sabah programında yaptığı dans ile herkesi büyüledi.

Herşey Dahil programının bugünkü konuklarından biri; Bu Tarz Benim’in iddialı yarışmacılarından Ayşenur Balcı oldu.

DANSIYLA İZLEYENLERİ BÜYÜLEDİ

Show TV’de sabah kuşağının vazgeçilmezi “Herşey Dahil’in bugünkü konuğu olan, Bu Tarz Benim'in en çok konuşulan yarışmacısı Ayşenur Balcı, sergilediği dans şovu ile izleyenleri büyüledi.

Kaynak: Magazin

Ayşenur Balcı Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (65)

doğrular:

ergenliğe yeni giren çocuklar bunların yüzünden tuvaletten çıkamıyor

27
3
yanıtYanıtla
Çağatay Baran:

Kadın META, görsellik traj, izleniyor mu?-Evet. . . İzin veriliyor mu?-Sonuna kadar!!!Ahlak yok, ar, edep yok, karaktersizlik çok. . . . Bunların anası , babası, erkek kardeşi yok mu?Bu ne godoşluk nereye gidiyoruz alooooo. . . .

27
1
yanıtYanıtla
Vaybe:

hay yavrum hay bunlardan ne evlatlar yetişir artık vatana millete ne hayırları dokunuz açınacak haldeyiz yazıklar olsun

19
6
yanıtYanıtla
tarık:

ahlaki çöküntü işte rtük uyusun anca

22
2
yanıtYanıtla
erdal:

irenc bunu gibilerin yuzunden kizlarimiz evden kaciyor

22
2
yanıtYanıtla
Didem:

orasını burasını açanı programa cıkarıyor burası nasıl bır ulke ıgrenclık dız boyu

20
2
yanıtYanıtla
ZELAL:

BEN HALAY ÇEKSEM SENDEN DAHA ÇOK BEĞENİLIR ÖLE Bİ YERLERINİ AÇMAKLA BEĞENİ TOPLİAMAZSIN BENDEN TAFSİYE

17
5
yanıtYanıtla
MÜCAHİT 61:

kıskanma lan hatunu fasulye seni halay çekseymilş falanmış filanmış beğenirlermiş ha bu elbiseyle çekeceksen düşünürüz tabi. . .

yanıt0
yanıt0
ZELAL:

SAPIKSIN İŞTE SENLE MUHATTAP BİLE OLMAM BİDE BİŞİ DİYCEM BU KIZDAN EV HANIMI OLMAZ. . . . SENDENDE ADAM OLMAZ. . . bunı bil

yanıt0
yanıt0
savas44:

Bir tanede demir boru dikselerdi tam süper olurdu :D

20
1
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title