Haberler

Yarımca Sanayi Sitesi Esnafa Aşure Dağıttı

Kocaeli’de Körfez ilçesinde Yarımca Sanayi Sitesi yönetimi, Muharrem Ayı sebebiyle esnafa aşure dağıttı.

Kocaeli'de Körfez ilçesinde Yarımca Sanayi Sitesi yönetimi, Muharrem Ayı sebebiyle esnafa aşure dağıttı.

Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin, Muharrem ayı nedeniyle esnafa aşure dağıttı. Etkinliği katılan bölge esnafına kendi elleriyle aşure ikramında bulunan Başkan Alaattin, Muharrem ayının önemine vurgu yaparak aşurenin paylaşma dayanışma ve kardeşlik ayı olduğunu söyledi.

Aşurenin, farklı kültürlerin birlikte bir arada yaşamasına olanak sağladığını vurgulayan Körfez Yarımca Sanayi Sitesi Başkanı Alaattin Alpergin, "Muharrem ayı ilahi bereket ve feyzin, ihsan ve keremin coştuğu ve bollaştığı bir aydır. Aşure paylaşma, birliktelik, dayanışma ve kardeşliktir. Bizlerde bu birlik ve beraberliğe katkı sunmak için esnafımıza aşure dağıttık. Aşure farklı ürünlerin bir araya gelmesi ile oluşan büyük bir lezzettir. Dolayısıyla aşure bizlere bu anlamda farklılıklarımızla birlikte bir arada yaşama kültürünü de hatırlatıyor" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title