Haberler

    Yarım Düzine Gol Attılar

    Werder Bremen 3 - 3 Hertha Berlin Bundesliga'nın 19. haftasında Hertha Berlin ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçta ev sahibi Werder Bremen'in ikinci yarıdaki performansına direnemedi.

    Werder Bremen 3 - 3 Hertha Berlin

    Bundesliga'nın 19. haftasında Hertha Berlin ilk yarısını 2-0 önde bitirdiği maçta ev sahibi Werder Bremen'in ikinci yarıdaki performansına direnemedi. 3-3

    Maça iyi başlayan konuk ekip Hertha Berlin, 29. dakiakda Vladimir ile öne geçerken, 41. dakikada ise Marvin farkı ikiye çıkarttı. Mücadele de ilk yarı 2-0'lık Hertha Berlin üstünlüğüyle sona erdi.

    İkinci yarıda ise Werder Bremen rüzgarı esti. Fin Bartels ile farkı 67. dakikada bire indiren ev sahibi Werder Bremen hücumda çoğalmaya başladı. Hertha Berlin, 71. dakikada Kalou ile 3-1 öne geçti ancak uzun sürmedi.

    75. dakikada kazanılan penaltıda Pizarro, golü attı ve Werder Bremen'e yeniden umut aşıladı. 2-3

    Bu golden 1 dakika sonra ise sahneye çıkan Garcia, skoru eşitledi. 3-3

    Bayer Leverkusen 3 - 0 Hannover 96

    Hakan Çalhanoğlu'nun asistini iyi değerlendiren Stefan Kiessling 44. dakikada Leverkusen'i taraftarı önünde 1-0 öne geçirdi.

    Maçın ikinci yarısında da oyunun hakimi Leverkusen gollerine devam etti. 63. dakikada Leverkusen lehine verilen penaltı kararında topun başına gelen Meksikalı golcü Chicharito farkı ikiye çıkarttı. Perdeyi kapatan isim ise ikinci golün sahibi Chicharito oldu. 87. dakikada bir kez daha sahneye çıkarak attığı golle maçı bitiren adam oldu.

    Borussia Dortmund 2 - 0 Ingolstadt

    Zirve takipçisi Dortmund maça tutuk başladı ve ilk 45 dakika golsüz tamamlandı.

    Maçın ikinci yarısında da girdiği pozisyonlarda gole ulaşamayan Dortmund'un şansı 77. dakikada Aubameyang ile güldü. 86. dakika bir kez daha rakip fileleri sarsan Aubameyang, takımına 3 puanı getiren isim oldu. 2-0

    Diğer maçlar;

    Augsburg 0-0 Eintracht Frankfurt

    Darmstadt 98 0-2 Schalke 04

    Stuttgart 2 - 1 Hamburg

    Kaynak: Sporcope.com / Spor

    Werder Bremen Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title