Haberler

Yarı Olimpik Havuz Susuzluk Çekiyor

Şanlıurfa’nın Hilvan ilçesindeki yarı olimpik yüzme havuzu, su sıkıntısı nedeniyle kullanılamıyor.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesindeki yarı olimpik yüzme havuzu, su sıkıntısı nedeniyle kullanılamıyor.

Şanlıurfa'nın Hilvan ilçesinde, aşırı sıcaklarda ilçe halkının serinlemesi amacıyla yapılan ve geçen sene Eski Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç tarafından açılışı yapılan yarı olimpik yüzme havuzu, su bulunamaması nedeniyle kullanılamıyor. Binlerce TL masrafla ilçeye yapılan havuzu dolduracak su bulanamadığı ileri sürülürken, havuzun devirdaim sisteminin de bulunmadığı belirtildi.

İlçe halkı, sıcak yaz aylarında serinlemek için ilçeden kilometrelerce uzaklıkta bulunan Şanlıurfa'nın merkezine ya da Siverek ve Bozova ilçelerindeki aynı benzer havuzlara gitmek zorunda kaldıklarını söyleyerek, duruma tepki gösteriyor.

Çeşmelerde serinlemeye çalıştıklarını söyleyen vatandaşlardan Fevzi Daru, "Hilvan'da 2 tane havuzumuz var. Maalesef bunlardan faydalanamıyoruz. Biz çeşmelerdeki sularla ancak serinlemeye çalışıyoruz. O iki havuzda ise ancak kurbağalar yüzüyordur" diyerek tepkisi gösterdi. İbrahim İpar ise yaz sıcaklarının çok bunaltıcı olduğunu belirterek, ilçedeki bulunan 2 havuzun da hizmete açılmasını istedi.

Yetkililer ise havuzun su bulunmaması nedeniyle hizmet veremediğini kaydetti. - ŞANLIURFA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şanlıurfa Hilvan Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title