Haberler

Yarı Maraton Yarı Eğlence Runmarisrun

Güncelleme:

Uzunetap, 8-9 Nisan tarihlerinde Marmaris'te gerçekleşecek "RunMarisRun" ile 7'den 70'e herkesi sporla buluşturuyor!

Uzunetap ve Marmaris Belediyesi işbirliği ile 9 Nisan'da start alacak olan "RunMarisRun" Yarı Maratonu ile hem spor yapacak hem de eğlenceye doyacaksınız.

"RunMarisRun" etkinliğinde, 21,1 km yarı maraton, 10 km ve 5 km'lik kategorilerin yansıra çocuklar için 0,5 km MiniMaris ve 2km'lik halk koşusu kategorisi bulunuyor. Yarış öncesinde düzenlenecek konserler, makarna partisi ve birbirinden keyifli aktiviteler ile spor ve eğlence dolu bir hafta sonu sizi bekliyor.

Yarışmayı tamamlayan tüm sporculara başarı madalyası, dereceye giren yarışmacılara ise koşu sonrası düzenlenecek törende ödül olarak kupa ve para ödülü verilecek.

Marmaris Belediyesi katkıları ile gerçekleşen RunMarisRun etkinliğinde dünyaca ünlü spor markası Under Armour, Garmin, D-Resort Grand Azur Hotel, Netsel Marina, Ahu Hastanesi, Kralworld Radio ve NTVSpor gibi birbirinden önemli sponsorlar yer alırken AKUT gönüllüleri de etkinliğe destek veriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Marmaris Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title