Haberler

Yarı Final Heyecanı Sona Erdi

Adıyaman Belediye Spor Salonu’nda 5 gün süren yarı final müsabakaları sonucunda Aksaray, İzmir ve Erzincan illeri final grubuna yükselen takımlar oldu.

Adıyaman Belediye Spor Salonu'nda 5 gün süren yarı final müsabakaları sonucunda Aksaray, İzmir ve Erzincan illeri final grubuna yükselen takımlar oldu.

Spor Genel Müdürlüğü ve Milli Eğitim Bakanlığı ile birlikte organize edilen ve 2 -5 Nisan 2015 tarihleri arasında Küçükler Kız - Erkek Hentbol Yarı Final Maçlarına 13 ilden 270 sporcu ve idareci katıldı. Müsabakalar sonunda bir açıklama yapan Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Seyit Ahmet Bağcı, "Gerek Bölgesel gerekse ulusal organizasyonlara ev sahipliği yaparak ilimizin spor alanındaki yerini her geçen gün biraz daha güçlendiriyoruz. İlimizde beş gün süren Hentbol Yarı Final müsabakaları sonrasında Türkiye Şampiyonasına katılacak olan iller belli oldu. Şampiyon takımlarımızı kutluyorum.

Müsabakalara katılan tüm illerimize ve okullarımıza teşekkür ediyor, bu organizasyona emek veren tüm arkadaşlarımızı kutluyorum" dedi.

Küçükler Erkekler Kategorisinde 1. Aksaray Yusuf Hakiki Baba Orta Okulu, İzmir Özel Fatih Orta Okulu ikinci oldu. Küçük Kızlar Kategorisinde Aksaray Yusuf Hakiki Baba Orta Okulu birinci, Erzincan Şehit Karacaoğlan YİBO ikinci oldu.

Türkiye Şampiyonasına hak kazanan iller ve okullar 16 - 21 Nisan 2015 tarihlerinde Kastamonu'da, yapılacak olan Türkiye Hentbol Şampiyonasına gitmeye hak kazandılar. - ADIYAMAN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Erzincan Adıyaman Aksaray İzmir Yerel Haberler

title