Haberler

Yargıtay Üyesi Özyurt Adapazarı'nda Toprağa Verildi

Yakalandıgı amansız hastalığa yenilenek 63 yaşında hayatını kaybeden Yargıtay 14. Dairesi Üyesi İbrahim Özyurt, Adalet Bakanı Kenan İpek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Yargıtay Başkanı İsmail Cirit'in de katıldığı cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Yakalandıgı amansız hastalığa yenilenek 63 yaşında hayatını kaybeden Yargıtay 14. Dairesi Üyesi İbrahim Özyurt, Adalet Bakanı Kenan İpek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam ve Yargıtay Başkanı İsmail Cirit'in de katıldığı cenaze töreni sonrası toprağa verildi.

Yargıtay 14. Dairesi Üyesi olan 63 yaşındaki İbrahim Özyurt geçtiğimiz gün yakalandığı amansız hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti. Özyurt için ilk olarak Ankara Yargıtay'da tören düzenlendi. Özyurt'un cenazesi daha sonra cenaze namazının kılınması için memleketi Sakarya'ya getirildi. Adapazarı Hızırtepe Yeni Camii'ndeki cenazeye Adalet Bakanı Kenan İpek, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Yargıtay Başkanı İsmail Rüştü Cirit de katıldı. Son yolculuğunda Özyurt'u protokol üyeleri, sevenleri ve yakınları yalnız bırakmadı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, Adalet Bakanı Kenan İpek ve Yargıtay Başkanı Cirit cenaze namazının öncesinde Özyurt'un ailesine taziye dileklerini iletti. İbrahim Özyurt kılınan cenaze namazının ardından Erenler Mezarlığı'nda gözyaşları arasında toprağa verildi. - Adapazarı

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ayşenur İslam Kenan İpek Adapazarı Yargıtay Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title