Haberler

Yargıtay'ın Gönderdiği Şike Davası Dosyası Mahkemeye Ulaştı

Güncelleme:

Yargıtay'ın gönderdiği şike dosyası, İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştı. Dosyanın pazartesi günü infaz savcılığına gönderilmesi bekleniyor.

Yargıtay'ın gönderdiği şike davası dosyası İstanbul 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaştı.

Aralarında Aziz Yıldırım'ın da bulunduğu sanıklar için mahkumiyet kararı verilen ve bugün Yargıtay'dan çıkıp 18. Ağır Ceza Mahkemesi'ne ulaşan dosyanın pazartesi günü İnfaz Savcılığı'na gönderilmesi bekleniyor.
 

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Yargıtay Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (4)

samiobhushu@hotmail.com:

hakettiği cezayı almadıı malum şahıs bu ceza ona az.

15
15
yanıtYanıtla
TurgatTurgay74@hotmail.de:

Böyle adalet mi olur.Bu adam Şikeden ceza yiğecek Fb takimi ceza almayacak.Bu adam bu yüzden kahraman gibi seviliyor.Adam diyor ben kendimi yaktım takımımı ellem kullem edip kurtaracağim dedi,ve kurtardi da.Yaşasın Şike yaşasın, Şikeci takim bir sonra ki dünya kupasini Tüpcü ile kaldırırsınız artık.

3
5
yanıtYanıtla
catalcatalkaya123@yahoo.com:

ü.karan ts gol yemesin diye pas vermediğini,hurşut ise ts için oynadığını itiraf etti,bakan ince ayarı itiraf etti, sivas başkanı ts nin yaptıklarını anlattı. hepsi biryana ts nin bucaya attığı gol yeter. bunlara rağmen fener suçlu ts temiz .ilahi adalet bugüne kadar şaşmadı şaşmayacak .

3
0
yanıtYanıtla
semiherbautet@gmail.com:

YETER ARTIK . SİZİ MEDYADA GÖRDÜKCE FUTBOLA GÜVENMÌYORUM .ÇEKİLİN ARTIK.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title