Haberler

Yargıtay, Feyzioğlu'nun Adli Yıl Açılışında Konuşmasına Karar Verdi

Güncelleme:

Yargıtay Başkanlar Kurulu, Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Metin Feyzioğlu'nun 1 Eylül'de yapılacak adli yıl açılış töreninde konuşma yapması yönündeki teamülün devamına oy çokluğuyla karar verdi.

Yargıtay Başkanı Ali Alkan, Cumhurbaşkanı seçilen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın, adli yıl açılışı törenine, Metin Feyzioğlu'nun konuşması halinde katılmayacağını açıklaması üzerine, konuyu Başkanlar Kurulu'na götürme kararı almıştı.

TEK GÜNDEM MADDESİ FEYZİOĞLU'YDU

Alkan'ın çağrısı üzerine toplanan Yargıtay Başkanlar Kurulu'nun toplantısı sona erdi.

Tek gündem maddesiyle toplanan Kurul, 1 Eylül'de yapılacak adli yıl açılış töreninde konuşma yapması için davetiye gönderilen Türkiye Barolar Birliği Başkanı (TBB) Feyzioğlu'nun durumunu görüştü.

OY ÇOKLUĞUYLA FEYZİOĞLU'NA VİZE

Kurul, Feyzioğlu'nun 1 Eylül'de yapılacak adli yıl açılış töreninde konuşma yapması yönündeki teamülün devamına oy çokluğuyla karar verdi.

ERDOĞAN "O KATILIRSA BEN KATILMAM" DEMİŞTİ

Hatırlanacağı üzere Başbakan Erdoğan, Ak Parti'de düzenlenen 13. Kuruluş Yıl Dönümü resepsiyonunda konuşmuş, yeni bir tartışmanın da fitilini ateşlemişti. Erdoğan burada yaptığı konuşmada, "Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu adli yıl açılışına gelirse ben katılmam." demişti.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Metin Feyzioğlu Yargıtay Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500

Yorumlar (94)

emre:

oh be tayyip katılmayacak desene:))))

43
20
yanıtYanıtla
VOLKAN:

YARGITAY SON SEÇİMLE CEMAATİN ELİNE GEÇTİ, SEVE SEVE İZİN VERMİŞLERDİR HATTA KONUŞMA METNİNİ DE KENDİLERİ AYARLAR ARTIK. .

24
34
yanıtYanıtla
Atillaacerezci@vizyoner.com.tr:

Volkan bey bu yazdığının gerçek olması için dua ediyorum.

yanıt0
yanıt0
metkucuk:

bravo. . işte bu karar ülkede halen hukuk olduğunun kanıtıdır.

34
21
yanıtYanıtla
kapkara:

Erdoğan ve seçmeni bu cübbelilerin siyasallaşmasını asla kabul etmeyecekdir. . .

40
10
yanıtYanıtla
ŞENOL:

işte bu kadar helal yargıtaya yüzümüzü ağarttınız şimdi tayyip düşünsün

27
22
yanıtYanıtla
zaza:

SONUNAKADAR AKP

19
26
yanıtYanıtla
Beraat:

Adli yıl açılışında baro başkanı konuşmasından doğal ne var. Avukatlar yüzde 65 le Fevzioğlunu desteklemiş bu milli irade olmuyor mu?

31
14
yanıtYanıtla
ADALET NEREDESİN????:

Bunun için oylama mı yapılır, nerede ve hangi devirde yaşıyoruz Allah aşkına!!!Yargının en önemli unsuru savunmanın temsilcisi olan Türkiye Barolar Birliği Başkanı elbetteki konuşma yapmalıdır ve yapacaktır. Tersini düşünmek saçmalıktır. . .

25
14
yanıtYanıtla
Çağdaş:

en sonunda RTE ye dur diyebilecek bir yürekli kurum çıktı, tebrikler . . .

21
13
yanıtYanıtla
Tüm 94 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title