Haberler

    Yargıç Berman, Reza Zarrab'ın Pasaportlarını İstedi

    Güncelleme:

    Yargıç Richard Berman, Reza Zarrab'a ait avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan 3 pasaportu 13 Haziran günü yerel saatle 12.00'ye kadar mahkemeye sunmalarını istedi.

    Zarrab'ın kefalet talebini henüz karara bağlamayan Berman, açıklamalarda bulundu. Yargıç Berman, mahkemenin Zarrab'a ait olan 3 pasaportu incelemek istediğini belirterek, avukat ve başsavcılığın ellerinde bulunan pasaportları 13 Haziran günü yerel saatle 12.00'ye kadar mahkemeye sunmalarını istedi. Pasaportların mahkeme tarafından incelendikten sonra 'ön duruşma servisine' geri verileceği kaydedildi.

    AVUKATI PASAPORTLARI VERELİM DEMİŞTİ

    Zarrab'ın avukatı Benjamin Brafman, müvekkilinin Türkiye'nin yanı sıra İran ve Makedonya pasaportlarına sahip olduğunu açıklamıştı. Avukat, Zarrab'ın Türk pasaportunun savcılığın elinde bulunduğunu, İran ve Makedonya pasaportlarını da savcılığa gönüllü olarak teslim etmek istediğini belirtmişti.

    SAVCILIK REZA'NIN 2 PASAPORTUNU GİZLEDİĞİNİ TESPİT ETTİ

    New York Güney Bölgesi Başsavcısı Preet Bharara ofisi ise, Zarrab'ın Miami'de gözaltına alındığı sırada sadece Türkiye pasaportunu verdiğini Makedonya ve İran pasaportlarından bahsetmediğini belirtmişti. Savcılık, Zarrab'ın bu konuda dürüst davranmadığını iddia ediyor.

    HAKİMİN KEFALET KARARI BEKLENİYOR

    Yargıç Berman'ın, Zarrab'ın kefalet talebi ile ilgili kararını önümüzdeki günlerde vermesi bekleniyor.

    Kaynak: Hürriyet / Ekonomi

    Makedonya New York Türkiye İran Dünya Ekonomi Ekonomi Ekonomi Güncel Haberler

    Bakmadan Geçme

    ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
    500

    Yorumlar (3)

    dert:

    akp liler neden acaba bir telas icinde bu adam kosusacak diye -neden? 19 aralik olaylari gercekte ondan!!

    3
    0
    yanıtYanıtla
    umit:

    tayip abd ye gitti arkadasini ziyaret etse bari . birde tayipe saygisizlik yapmislar diye haber yazmislar . dunya insani turk insani gibi ahmakmi saniyorsunuz

    1
    0
    yanıtYanıtla
    TRBZ61:

    MİNETTARIZ ÜLKEMİZ İÇİN ÇALIŞTI GECESİNE GÜNDÜZÜNE KATTI ÖDÜL ALDI AMA DIŞ MİHRAKLAR OYUN OYNADI BU HALKA HİZMETİN SUÇUNU ÇEKTİRMEYE ÇALIŞIYORLAR TÜRKİYENİN ÇAĞDAŞ GELİŞMİŞ BİR ÜLKE OLUŞUNDA KATKISI BÜYÜKTÜR AĞA OĞLUDA ONUN GİB HALKIN KONUT SORUNU HALLEDİLMESİNDEKİ KATKISI BÜYÜKTÜR ATILAN İFTİRALARA KANMAYALIM DESTEKLEMEYE DEVAM

    1
    0
    yanıtYanıtla
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title