Haberler

Yardımsever Başkan Bir Engelliyi Daha Sevindirdi

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ilçedeki engellilere yardımlarını sürdürüyor.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban ilçedeki engellilerin ihtiyaçları bir bir gidermeye devam ediyor. Alaşehir'de oturan evli iki çocuk babası 43 yaşındaki Süleyman Dikici'nin arızalanan engelli aracının yerine yeni akülü engelli aracı Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban tarafından hediye edildi.

HAYATI DRAMLARLA DOLU

1972 doğumlu Süleyman Dikici'nin hayatı dramlarla dolu. Henüz 18 yaşındayken 1990 yılında 13 metre yükseklikten düşerek 18 ay boyunca yatağa mahkum kalan Süleyman Dikici büyük bir azimle yataktan kalkmayı başardı. Askerliğini Siirt'te jandarma komando olarak yapan Dikici 1999 yılında evlendi. 2000 yılında Alaşehir Devlet Hastanesinde Güvenlik görevlisi olarak çalışma hayatına yeniden başlayan Dikici 2007 yılında aniden geçirdiği bir felç sonrası yatağa mahkum kaldı. 2001 yılında felçliyken geçirdiği epilepsi rahatsızlığı sonrası malulen emekli olmak üzere heyet raporu alan ve emekliye ayrılan Süleyman Dikici'nin emekli maaşı 2013 yılında SGK tarafından kesildi. 36 aydır emekli maaşını da alamayan Dikici engelli aracı ile iş arama çalışmalarına başladı. İş bulamayan Dikici daha sonra evde bakım yasasından faydalanarak aldığı aylık 830 TL maaşla 300 TL'lik ev kirası, ev ihtiyaçları ve iki çocuğunun okul masraflarını karşılamaya çalışırken, yıllardır kullandığı engelli aracı da arıza yaparak evden çıkamaz duruma geldi.

Durumunu Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban'a ileten Süleyman Dikici'nin talebine anında yanıt veren Başkan Karaçoban akülü engelli aracını Alaşehir Belediye Meclis üyesi ve Başkan Vekili Hasan Alıcı ile göndererek Dikici'nin yaşadığı acıları biraz olsun hafifletmiş oldu.

Alaşehir Belediye Başkanı Dr. Gökhan Karaçoban, "Süleyman Dikici'nin hikayesi tarafımıza bildirilmesinden dolayı duyduğumuz üzüntü ile karınca ve kaderince çorbada bizim de tuzumuz bulunsun istedik ve engelleri birlikte aşalım istedik." dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Karaçoban Alaşehir Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu? 2024 YEREL SEÇİM OY KULLANMA SAATLERİ! 31 Mart oy kullanma saati ne zaman başlıyor, ne zaman bitiyor? Emeklilere promosyon ödemesi ne zaman yapılacak? Başvuru nereden yapılır? E- Devlet başvuru ekranı! Promosyon ödeme başvurusu nereden yapılır? Promosyon ödeme başvurusu nasıl yapılır? Yarın okullar tatil mi? 29 Mart Cuma günü okullar tatil edildi mi, kaç gün tatil edildi? SEÇİM GÜNÜ YASAKLARI 2024: Seçim yasakları nelerdir, ne zaman başlıyor, bitiyor? OY KULLANMAMA CEZASI! Yerel seçimde oy kullanmama cezası var mı, ne kadar? Seçim tarihi değişir mi? Seçim ertelenirse ne zaman, hangi tarihte yapılır? İptal durumunda yeni seçim tarihini duyuruldu!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title