Haberler

Boğulmak Üzere Olan Çocuğu Kurtarmak İsteyen Genç Boğuldu

Güncelleme:

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde denizde boğulma tehlikesi geçiren bir çocuğa yardım etmek isteyen 18 yaşındaki Akın Özdemir boğularak can verdi.

Zonguldak'ın Ereğli İlçesi'nde, serinlemek için girdiği denizde boğulma tehlikesi geçiren 11 yaşındaki İbrahim İhsan Karakaya çevredekiler tarafından kurtarılırken, yardıma koşan 18 yaşındaki Akın Özdemir ise boğularak öldü.

SUDA GÖZLERDEN KAYBOLDU

Tatil için Ereğli'ye gelen 40 yaşındaki Muzaffer Karakaya, kardeşi 26 yaşındaki Muhammet Serkan Karakaya ve oğlu İbrahim İhsan Karakaya ile birlikte denize girmek için Ereğli- Alaplı arasında bulunan Belediye Plajı'nın 500 metre ilerisindeki sahile geldi. Denizin sığ yerinde yüzmeye çalışan İbrahim İhsan Karakaya, dalgalara kapılınca boğulma tehlikesi geçirdi. Oğlunun suda çırpındığını gören baba ile kardeşi ve Akın Özdemir tereddütsüz denize atladı. Ancak, bu kez Karakaya kardeşler de boğulma tehlikesi geçirdi. Çevredekilerin yardımıyla baba, amca ve yeğen denizden çıkarıldı. Akın Özdemir ise suda kayboldu.

SUDAN CANSIZ BEDENİ ÇIKARILDI

İhbar üzerine gelen Ereğli Belediyesi'ne ait arama kurtarma ekibi, zodyak botla küçük çocuğu kurtarmak isterken suda kaybolan Akın Özdemir'i aramaya başladı. Yaklaşık yarım saat süren çalışma sonucu Özdemir'in cesedine ulaşıldı. Kıyıya çıkarılan Akın Özdemir'in cansız bedeni ambulansa taşınırken, baba Erhan Özdemir ve annesi Ayşe Özdemir sinir krizleri geçirdi. Baba Özdemir, ceset torbasını açarak oğlunun yüzünü son bir kez gördü. Boğulma tehlikesi geçiren 3 kişilik Karakaya ailesi ise ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Özdemir'in cenazesi aynı hastanenin morguna konuldu. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.



Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Akın Özdemir Zonguldak Karakaya Alaplı Yerel Yaşam Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (7)

LazMobil-IOS:

Rabbim mekanını cennet eylesin, başkası için kendini feda edenlere

87
3
yanıtYanıtla
cimbom:

11yasindaki çocuğu denize salan okuz aile sorumlu.salaklar sizin yuzunuzden gitti o genç.

34
1
yanıtYanıtla
goz:

Olen gencin kurtardigi cocuk ne kadar uzgundur? Resmen kendi canını feda etti. Allah mekanını cennet yapsin.seni yanina alsin.AMIN

14
3
yanıtYanıtla
dadaşım:

ALLAH yakınlarına sabır versin, rahmeti ile muamele etsin

14
0
yanıtYanıtla
AYŞE:

ALLAH RAHMET EYLESİN AİLELERİNDE BAŞI SAĞ OLSUN.

11
0
yanıtYanıtla
aysima:

ALLAH rahmet etsin ailesine sabır versin RABBİM

3
0
yanıtYanıtla
X:

ONU KURTARMAK İÇİN BİRİ DAHA ATLASAYDI SUYA

2
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title