Haberler

Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi 87. Yılını Kutladı

Güncelleme:

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Fatsa Şubesi kuruluşlarının 87. yılını Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyarak kutladı.

Türkiye Yardım Sevenler Derneği (TYSD) Fatsa Şubesi kuruluşlarının 87. yılını Hükümet Konağı önündeki Atatürk büstüne çelenk koyarak kutladı.

15 yıldır Fatsa Şube Başkanlığını yürüten Nimet Koç, yaptığı açıklamada derneğin tarihçesi ve kuruluş amacı üzerine bilgi verdi. TYSD'nin 19 Şubat 1928 yılında kurulduğunu belirten Başkan Koç, "Genel merkezimizin kuruluşumuzun üzerinden 87 yıl geçmiştir. Tüm emeği geçenleri saygıyla anıyoruz. Hayatta olmayanlara Allah'tan rahmet diliyoruz. Fatsa'daki kuruluşumuzun da 28. yılını kutladık. Bu süreçte Fatsa'daki çalışmalara emeği geçen herkese şükranlarımızı sunuyoruz. 15 yıldır ben ve arkadaşlarım mücadele ediyoruz. Bize yardım edip, derneğimizi bu günlere getiren, emeği geçen herkese minnetlerimizi sunuyoruz" dedi.

Fatsa halkının kendilerini çok iyi anladığını ifade eden Koç, "Fatsa bizleri çok iyi anlamıştır, bu da bizim için bir onurdur. Kendimizi doğru anlattık ve doğru ifade ettik. Arkadaşlarımız ile bugünlere geldik ve benim başkanlık dönemimde yanımızda olan arkadaşlarımız var, yeni üye olan arkadaşlarımız var. Onlar ile birlikte Atamıza çelenk sunduk ve saygı duruşunda bulunduk" diye konuştu. - ORDU

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Fatsa Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title