Haberler

Yardım İçin Durdular Ambulans Giremedi

Bayrampaşa'da Otomobiliyle Bariyerlere Çarpan Ferhat Aydın ve Yanındaki 2 Kişi Yola Savrulunca Herkes Yardıma Koştu. Yaklaşık 100 Araç Bu Kez Yolu Kapayınca, Ambulanslar Kaza Yerine Güçlükle Ulaşabildi. Hastanaye Kaldırılan Yaralıların Durumu Kritik.

Bayrampaşa’da otomobiliyle bariyerlere çarpan Ferhat Aydın ve yanındaki 2 kişi yola savrulunca herkes yardıma koştu. Yaklaşık 100 araç bu kez yolu kapayınca, ambulanslar kaza yerine güçlükle ulaşabildi. Hastanaye kaldırılan yaralıların durumu kritik.

GÜNGÖREN’de önceki akşam arkadaşlarıyla buluşan Ferhat Aydın (33), kardeşi ve bir arkadaşıyla birlikte, dün saat 02.00 sıralarında Küçükköy’deki evlerine dönmek için 34 YFY 82 plakalı Seat marka otomobille yola çıktı. Ferhat Aydın, Bayrampaşa’da Hal Yolu Kavşağı’na geldiğinde direksiyon hákimiyetini kaybedince otomobil bariyerlere çarptı. Aydın’ın otomobiline de 34 PGK 40 plakalı başka bir otomobil çarptı. Ferhat Aydın, ön koltukta oturan kardeşi Serhat Aydın (21) ve arka koltukta oturan arkadaşları Osman Yıldız (31) yola savruldu. Yoldan geçen sürücüler kazanın hemen ardından otomobillerini yol ortasında bırakarak yaralılara yardıma koştu. Yardıma gelenlerin yaklaşık 100 aracı trafiği kilitleyince, ambulanslar dakikalarca olay yerine ulaşamadı. Polislerin yolu güçlükle açmasıyla yaralılara ulaşabilen sağlık ekipleri, Serhat Aydın ve Osman Yıldız’ı Vakıf Gureba Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne, Ferhat Aydın’ı ise İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne kaldırdı. Yaralıların hayati tehlikeyi atlatamadıkları belirtildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title