Haberler

Yaralı Sansar Tedavi Altına Alındı

YALOVA (İHA) – Yalova’da vatandaşlar tarafından bulunan yaralı bir sansar Yalova Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi’ne götürülerek tedavi altına alındı.

YALOVA (İHA) – Yalova'da vatandaşlar tarafından bulunan yaralı bir sansar Yalova Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü ekiplerince Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı.

Yalova Orman ve Su İşleri Şube Müdürlüğü'ne başvuran vatandaşlar yaralı bir sansar bulduklarını bildirdi. Bunun üzerine belirtilen yere giden ekipler yaralı sansarı alarak tedavi amacıyla Uludağ Üniversitesi Veterinerlik Fakültesi Hayvan Hastanesinin cerrahi bölümüne gönderdi. Yaralı hayvan burada yapılan tedavinin ardından yeniden Yalova'ya getirilerek müdürlük personelleri tarafından doğaya geri bırakılacak. - YALOVA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Uludağ Üniversitesi Yalova 3.Sayfa Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title